Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Τζόναθαν Γκόμεζ – Όλοι «μέσα» για Σάμροκ (pics)

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Τζόναθαν Γκόμεζ – Όλοι «μέσα» για Σάμροκ (pics)

Το βράδυ της Τετάρτης (21/8) ο Τζόναθαν Γκόμεζ έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ακόμη μία μεταγραφή είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο ΠΑΟΚ που το βράδυ της Τετάρτης (21/8) υποδέχθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Τζόναθαν Γκόμεζ.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τη Σοσιεδάδ για την αγορά του 20χρονου μπακ που αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια με τον Δικέφαλο.

Ο Γκόμεζ είναι γεννημένος στο Τέξας αλλά έχει καταγωγή από το Μεξικό και αύριο αναμένεται να περάσει από εξετάσεις ώστε να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Όλοι μέσα για Σάμροκ Ρόβερς στον ΠΑΟΚ

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι με τη Σάμροκ Ρόβερς στα πλέι οφ του Europa League. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με τη δουλειά στην τελευταία προπόνηση να επικεντρώνεται στην τακτική και τις στατικές φάσεις.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς στο γήπεδο της Τούμπας, με μία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Τετάρτης (21.08).

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τη πρώτη μάχη με τους Ιρλανδούς ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ενώ ακολούθησε δουλειά στην τακτική και τις στατικές φάσεις. Το ιατρικό δελτίο παρέμεινε κενό, με τον προπονητή να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Αναλυτικά οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή για το παιχνίδι με τη Σάμροκ Ρόβερς είναι οι: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ».

Only in

Ο Πούτιν χειραγώγησε τον «εγωισμό και τις ανασφάλειες» του Τραμπ, λέει πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ

Ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ Χ.Ρ. Μακμάστερ ισχυρίζεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επηρέαζε πολύ τον Ντόναλντ Τραμπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024