Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονήθηκε άντρας σε πολυσύχναστο σταθμό της Γερμανίας – Αποπειράθηκε να διαφύγει ο δράστης

Δολοφονήθηκε άντρας σε πολυσύχναστο σταθμό της Γερμανίας – Αποπειράθηκε να διαφύγει ο δράστης

Ο φόνος διαπράχθηκε περί τις 21:00 μπροστά σε σιδηροτροχιές στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης, στη Γερμανία

Άνδρας έπεσε νεκρός από σφαίρες στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης, στη Γερμανία, χθες Τρίτη 20 Αυγούστου το βράδυ, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της γερμανικής μεγαλούπολης.

Ο φόνος διαπράχθηκε περί τις 21:00 (τοπική ώρα, 22:00 ώρα Ελλάδας) μπροστά σε σιδηροτροχιές, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, τονίζοντας πως ο δράστης αποπειράθηκε να διαφύγει, αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς μερικά μέτρα από τον τόπο του εγκλήματος.

Σε βάρος του δράστη σχηματίζεται δικογραφία και θα προσαχθεί ενώπιον δικαστή αργότερα σήμερα Τετάρτη 21 Αυγούστου το πρωί, πάντα σύμφωνα με τον εκπρόσωπο.

Το κίνητρο για τη δολοφονία δεν είναι σαφές ακόμη. Η αστυνομία δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες ούτε για το θύμα αλλά ούτε και για τον θύτη μέχρι αυτό το στάδιο.

Στιγμιότυπο από τον τόπο της δολοφονίας – Πηγή φωτογραφίας: 5Vision.news

Αποκλείστηκε το τμήμα του σταθμού που διαπράχθηκε η δολοφονία

Ο σιδηροδρομικός σταθμός, από τους πλέον πολυσύχναστους σε όλη τη Γερμανία, έκλεισε για περίπου 25 λεπτά μετά τη δολοφονία, εξαιτίας της επιχείρησης της αστυνομίας.

Αυτή συνεχιζόταν νωρίς το πρωί, ιατροδικαστικοί, ειδικοί στη βαλλιστική και η δίωξη εγκλημάτων κατά ζωής εργάζονταν ακόμη επιτόπου περί τις 02:30 (ώρα Ελλάδας), κατά τις αρχές. Κατά τη δολοφονία υπήρχαν αρκετοί μάρτυρες που κατέθεσαν στη γερμανική αστυνομία.

Μόνο το τμήμα του σταθμού όπου διαπράχθηκε ο φόνος παρέμεινε αποκλεισμένο. Τα δρομολόγια των τρένων εκτελούνται κανονικά.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: 5Vision.News

Sports in

Πινέδα: «Η ΑΕΚ δεν ήθελε να με πουλήσει – Θα σεβαστώ το συμβόλαιό μου»

Tέλος στα σενάρια επιστροφής του στο Μεξικό έβαλε με δηλώσεις του ο Ορμπελίν Πινέδα, τονίζοντας ότι θα σεβαστεί το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024