Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Γερμανία: Βίντεο με την ψυχρώ εκτέλεση άνδρα σε σιδηροδρομικό σταθμό

Γερμανία: Βίντεο με την ψυχρώ εκτέλεση άνδρα σε σιδηροδρομικό σταθμό

Σοκ στη Γερμανία - Καρέ-καρέ η στιγμή που ο δολοφόνος πλησιάζει το θύμα, το πυροβολεί στο κεφάλι και, όταν εκείνο σωριάζεται στο δάπεδο, ο ψυχρός εκτελεστής συνεχίζει κανονικά την πορεία του

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 54χρονο ύποπτο που πιστεύεται ότι είναι ο ένοπλος πίσω από τον θανατηφόρο πυροβολισμό σε σιδηροδρομική πλατφόρμα στον πολυσύχναστο κεντρικό σταθμό της Φρανκφούρτης, στη Γερμανία, το βράδυ της Τρίτης (20/8).

Το θύμα, ένας 27χρονος άνδρας, στεκόταν στην πλατφόρμα 9 του σταθμού γύρω στις 21:00 (τοπική ώρα) την Τρίτη, όταν ένας ένοπλος τον πλησίασε από πίσω και πυροβόλησε αρκετούς πυροβολισμούς από ένα πιστόλι, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το θύμα πέθανε επί τόπου. Ο ύποπτος ένοπλος προσπάθησε να διαφύγει αλλά συνελήφθη από την αστυνομία λίγο αργότερα σε μια κοντινή εξέδρα.

Ένα πιστόλι που πιστεύεται ότι ήταν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στον πυροβολισμό ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια έρευνας στον σταθμό, ο οποίος ήταν κλειστός για όλη την κυκλοφορία των τρένων για περίπου 25 λεπτά το βράδυ της Τρίτης λόγω της αστυνομικής επιχείρησης.

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες με το έγκλημα στη Γερμανία.

Οι εισαγγελείς στη Φρανκφούρτη δήλωσαν την Τετάρτη ότι τόσο ο ύποπτος όσο και το θύμα είναι Τούρκοι υπήκοοι. Ένα πιθανό κίνητρο του πυροβολισμού παραμένει ασαφές και οι αρχές δήλωσαν ότι η έρευνα συνεχίζεται.

Ο 54χρονος ύποπτος για τον πυροβολισμό πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστή, ο οποίος θα αποφασίσει εάν ο άνδρας θα παραμείνει υπό κράτηση, ενώ η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση.

«Είναι πραγματικά τρομακτικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο στη μέση του σιδηροδρομικού σταθμού», δήλωσε μια φοιτήτρια από τη Φρανκφούρτη που πήγαινε για το Μόναχο, σημειώνοντας ότι η περιοχή γύρω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης ήταν από καιρό διαβόητη.

«Ο σταθμός έχει χειροτερέψει», δήλωσε ένας άνδρας που είπε ότι εργάζεται σε έναν πάγκο αρτοποιείου κοντά στην πλατφόρμα 9 για περισσότερα από 20 χρόνια.

Only in

Ο Πούτιν χειραγώγησε τον «εγωισμό και τις ανασφάλειες» του Τραμπ, λέει πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ

Ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ Χ.Ρ. Μακμάστερ ισχυρίζεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επηρέαζε πολύ τον Ντόναλντ Τραμπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024