Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Μην αντιγράφεις την Μπιάνκα Σενσόρι»: Γιατί η Κιμ Καρντάσιαν δέχεται κριτική για το στυλ της;

«Μην αντιγράφεις την Μπιάνκα Σενσόρι»: Γιατί η Κιμ Καρντάσιαν δέχεται κριτική για το στυλ της;

Η Κιμ Καρντάσιαν κατηγορείται για ακόμη μια φορά ότι αντιγράφει το στυλ της νέας συζύγου του Κάνιε Γουέστ, Μπιάνκα Σενσόρι.

Η Κιμ Καρντάσιαν, έγινε και πάλι στόχος των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς αρκετοί θεωρούν ότι αντιγράφει το στυλ της Μπιάνκα Σενσόρι, της νυν συζύγου του ράπερ και πρώην συζύγου της, Κάνιε Γουέστ.

«Μην είσαι σαν την Μπιάνκα, δεν σου πάει»

Πιο συγκεκριμένα, η ιδρύτρια της SKIMS -που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Νέα Υόρκη με την κόρη της North- πρόσφατα εμφανίστηκε με ένα total-white σύνολο το οποίο θύμισε σε πολλούς ένα παρόμοιο outfit της Μπιάνκα, το οποίο αποτελούνταν από ένα silk mini dress και λευκό καλσόν. Η ομοιότητα είχε ως αποτέλεσμα οι χρήστες να αποκαλούν την influencer και επιχειρηματία «Kimberly Censori».

Ορισμένοι επεσήμαναν ότι το ντύσιμο της Κιμ επηρεάστηκε και από τα σύνολα που είδαμε το 2016 στην πασαρέλα από την μάρκα ρούχων Yeezy του Κάνιε.

Κάποιοι βέβαια πιστεύουν ότι οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είναι παλαιότερες, καθώς η Καρντάσιαν έχει ξανθά μαλλιά σε αυτές τις εικόνες, ενώ τον Ιούνιο ξαναγύρισε στα χαρακτηριστικά μαύρα μαλλιά της.

«Έχω βαρεθεί αυτά τα φτηνά σου ρούχα», «Μην είσαι σαν την Μπιάνκα, δεν σου πάει», έγραψαν μεταξύ άλλων πικρόχολων σχολίων, οι ακόλουθοι της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συγκρίνεται με την Μπιάνκα – τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, η σταρ αντιμετώπισε τις ίδιες κατηγορίες, όταν ανήρτησε φωτογραφίες στις οποίες εμφανίστηκε με ένα καφέ γούνινο παλτό, μέσα από το οποίο είχε επιλέξει να φορέσει μόνο ένα καλσόν και ψηλοτάκουνες γόβες.

Only in

Τι ΔΕΝ έδειξε η ΕΛ.ΑΣ. στο βίντεο για το τι είναι «μπάτσος»

Η συζήτηση που άνοιξε για τη λέξη «μπάτσος«, η επιλεκτική μνήμη της ΕΛ.ΑΣ., ο Αθανάσιος Πλεύρης και το δόγμα της ασφάλειας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024