Ανησυχία προκάλεσε στους θαυμαστές της, και όχι μόνο, το ξαφνικό πρόβλημα υγείας της Έλλης Κοκκίνου. Η γνωστή τραγουδίστρια, χρειάστηκε να μπει εσπευσμένα στο νοσοκομείο την Τετάρτη, καθώς κόλλησε έναν ιό και, όπως ήταν αναμενόμενο, οι προγραμματισμένες συναυλίες της αναβλήθηκαν.

Μια ημέρα μετά, η Έλλη Κοκκίνου φαίνεται να έχει βρει ξανά τη διάθεση και το χιούμορ της, παρά την ταλαιπωρία που περνάει. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε από τη νέα ανάρτηση που έκανε μέσα από το νοσοκομείο, όπου δείχνει το γεύμα που της έδωσαν, γράφοντας:  «Τόσο υγιεινό, ούτε εγώ το αντέχω».

Η φαρυγγίτιδα που έγινε ιός

Πριν από 24 ώρες, η τραγουδίστρια είχε «ανεβάσει» ένα στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ανακοίνωνε την ακύρωση της συναυλίας της στην Αρεόπολη Λακωνίας, καθώς είχε κολλήσει έναν ιό και έπρεπε να μπει στο νοσοκομείο. Μάλιστα, αποκάλυψε πως η αρχική διάγνωση που της είχε δοθεί δεν ήταν σωστή, καθώς τελικά δεν επρόκειτο για φαρυγγίτιδα, αλλά για κάποιον ιό.

«Τελικά αυτό που με ταλαιπωρεί μέρες τώρα δεν ήταν μια φαρυγγίτιδα αλλά κάποιος ιός. Γι’ αυτό το λόγο με μεγάλη μου λύπη θα πρέπει να αναβάλλω τη προγραμματισμένη μου εμφάνιση στην Αρεόπολη Λακωνίας στις 23/8. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση αλλά κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι μας να τα ξεπεράσουμε. Θα τα πούμε όμως σε μια νέα ημερομηνία που θα ανακοινώσουμε σύντομα. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Να είστε καλά», έγραψε χαρακτηριστικά στην χθεσινή ανάρτησή της.