Η γνωστή πορνοστάρ Abella Danger συγκλόνισε τους ακροατές του podcast KFC Radio του Barstool Sports. Η Danger ήταν καλεσμένη στην εκπομπή και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες υποβάλλονται οι πορνοστάρ προκειμένου να πληρούν τα αισθητικά κριτήρια του κοινού και να «γράφουν» καλά στον φακό. Η σταρ της εν λόγω βιομηχανίας αποκάλυψε ένα τεράστιο μυστικό της με τους περισσότερους θεατές πορνογραφικού περιεχομένου να μην το γνωρίζουν καν.

Όλοι μπορούμε να φανταστούμε τα διάφορα ήδη επεμβάσεων που μπορεί να υπoβληθεί κανείς για τους παραπάνω σκοπούς, αλλά γνωρίζατε ότι μέσα στη λίστα των επεμβάσεων υπάρχουν και τα μηχανικά πέη;

Η Danger είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή: «Το ξέρατε ότι πολλοί άντρες ηθοποιοί έχουν μηχανικά πέη», αφήνοντας άφωνους τους οικοδεσπότες και πιθανότατα αρκετούς ακροατές που παρακολουθούσαν την εκπομπή από το σπίτι. Προφανώς, μετά από μια τέτοια δήλωση, η ηθοποιός καλέστηκε να δώσει εξηγήσεις. Στη συνέχεια, η ίδια περιέγραψε τον τρόπο λειτουργίας του μηχανισμού λέγοντας πως η μηχανική πτυχή ενεργοποιείται με τη συμπίεση όρχεων, κίνηση η οποία με τη σειρά της προκαλεί στύση.

«Υπάρχει μια μεταλλική ράβδος που εισάγεται μέσα τους», συμπλήρωσε η ηθοποιός ερωτικών ταινιών, ενώ ο παρουσιαστής ρώτησε: «Είναι πάντα μέσα;», μην πιστεύοντας στα αυτιά του. Ωστόσο, η Abella δεν αρκέστηκε μόνο στην εξήγηση του τρόπου λειτουργίας ενός μηχανικού πέους, αλλά ανέσυρε από τη Google αρκετές εικόνες για να τις δείξει στους οικοδεσπότες του podcast, Clancy και Feitelberg.