Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Το απίστευτο δώρο σε Καραλή και Τεντόγλου για την συμμετοχή τους στο Diamond League

Το απίστευτο δώρο σε Καραλή και Τεντόγλου για την συμμετοχή τους στο Diamond League

Οι διοργανωτές του μίτινγκ στίβου της Λωζάννης θέλησαν να ευχαριστήσουν τους δυο κορυφαίους αθλητές, κάνοντας τους ένα αν μη τι άλλο παράδοξο δώρο.

Οι διοργανωτές του Diamond League, θέλησαν να ευχαριστήσουν τους κορυφαίους αθλητές Εμμανουήλ Καραλή και Μίλτο Τεντόγλου για τη συμμετοχή τους στο μίτινγκ στίβου της Λωζάννης, κάνοντας τους ένα ιδιαίτερο δώρο.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος και ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ έλαβαν ένα απρόσμενο δώρο. Ποιο ήταν αυτό; Τρία κιλά τυρί.

Ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος είναι γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα ξεκαρδιστικά του story και τα πειράγματα στον Μίλτο Τεντόγλου, δημοσίευσε κάποια stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στα οποία απεικονίζεται να ποζάρει με το δώρο. Ο αθλητής φαίνεται να απόρησε με το δώρο τους, κάνοντας μια αστεία γκριμάτσα καθώς το αγκαλιάζει. Φυσικά την ίδια αντίδραση, φαίνεται να είχε και ο Μίλτος Τεντόγλου όπως μπορούμε να δούμε από τα στιγμιότυπα.

Δείτε τις φωτογραφίες

Diamond League

Ο Εμμανουήλ Καραλής  την Τετάρτη (21/8) αγωνίστηκε στο Diamond League της Λωζάνης όπου κατέλαβε την 6η θέση με άλμα στα 5,82 μ. ύψος που ξεπέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια. Ο 24χρονος πρωταθλητής του επί κοντώ  με την υπόκρουση από το συρτάκι σε κάθε του προσπάθεια ξεκίνησε στα 5,52 μ., στη συνέχεια άφησε τα 5,62 μ. και ανέβηκε στα 5,72 μ. και ακολούθησε το άλμα του στα 5,82 μ. που χρειάστηκε και δεύτερη προσπάθεια για να το ξεπεράσει. Στα 5,92 μ. είχε τρία άκυρα άλματα.

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Κείμενο «μανιφέστο» των «87» κατά της ηγεσίας – Αποχώρηση από ΠΓ με αιχμές

Κατηγορούν τον Στέφανο Κασσελάκη πως ενώ η Πολιτική Γραμματεία είχε ως θέμα το μέλλον των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, δεν δόθηκε καμία πρόταση του προέδρου, ενώ άφησαν αιχμές για τη βουλευτική έδρα Ηλιόπουλου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024