Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Φωκίδα: Άνδρας βγήκε για μπάνιο σε… πλημμυρισμένο δρόμο

Φωκίδα: Άνδρας βγήκε για μπάνιο σε… πλημμυρισμένο δρόμο

Ο άνδρας στη Φωκίδα φόρεσε το μαγιό του, πήρε την κουλούρα του και βγήκε στον πλημμυρισμένο δρόμο για να κολυμπήσει, ενώ τα αυτοκίνητα τού κόρναραν. 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, στο οποίο απαθανατίζεται ένας άνδρας στην Ερατεινή Φωκίδας να απολαμβάνει τον… πλημμυρισμένο δρόμο.

Από το ξαφνικό μπουρίνι στην περιοχή την περασμένη Τρίτη (20/8) προκλήθηκαν ζημιές και οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.

«Όταν δεν έχεις λεφτά για διακοπές ψάχνεις λύσεις να περάσεις καλά»

Ωστόσο, ένας άνδρας δεν πτοήθηκε. Φόρεσε το μαγιό του, πήρε την κουλούρα του και βγήκε στον πλημμυρισμένο δρόμο για να κολυμπήσει, ενώ τα αυτοκίνητα τού κόρναραν.

«Είναι το στρώμα μου μονό», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση στο TikTok, που μετρά χιλιάδες προβολές και likes ενώ στα σχόλια οι χρήστες της πλατφόρμας κάνουν πάρτι.

«Ένα αυτοκίνητο με κοτσαδούρα, δέσιμο με ιμάντα το φουσκωτό και βόλτες», «Τι να κάνει ο άνθρωπος να χάσει τις διακοπές του; Μια χαρά!», «Όταν δεν έχεις λεφτά για διακοπές ψάχνεις λύσεις να περάσεις καλά», «Μπρατσάκια να βάλεις», «Λογικά έχει πιάσει τη θέση πάρκινγκ», «Όχι στα βαθια έχει καρχαρίες», είναι μόνο κάποια από τα χιουμοριστικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση.

Ο ίδιος πάντως δήλωσε ότι η ιδέα του ήρθε ξαφνικά, γνωρίζοντας ότι τα νερά δεν είναι και τα πιο καθαρά. Ωστόσο, δεν ενοχλήθηκε, καθώς ξεπλύθηκε με το νερό της βροχής.

Δείτε το βίντεο

@margii_ Ειναι το στρώμα του μονο🌂 #delulu #greecetiktok #deluluisthesolulu #tiktok #fyp #mpesfypgamw ♬ DELULU by George Caney – George Caney

Only in

Γιατί το υπερπολυτελές σκάφος «Bayesian» βυθίστηκε τόσο γρήγορα;

Για τους Ιταλούς εισαγγελείς που ερευνούν το περιστατικό, το ενδιαφέρον τους θα επικεντρωθεί στο κατά πόσο ο καπετάνιος στο σκάφος έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψει την τραγωδία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024