Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Εντάσεις και επανασυνδέσεις: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από το τετράγωνο ανάμεσα σε Αφροδίτη και Άρη;

Εντάσεις και επανασυνδέσεις: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από το τετράγωνο ανάμεσα σε Αφροδίτη και Άρη;

Για τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εντάσεις, έντονα πάθη, αλλά και επιστροφές από το παρελθόν

Εκρηκτικό είναι το αστρολογικό τοπίο, αφού εκτός από τον ανάδρομο Ερμή και την Πανσέληνο που πέρασε, έχουμε ένα ακόμη αστρολογικό φαινόμενο που θα μας επηρεάσει έντονα. Ο λόγος για το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται στην Παρθένο και τον Άρη, ο οποίος βρίσκεται στους Διδύμους.

Η όψη αυτή είναι ιδιαίτερα έντονη και θα επηρεάσει κυρίως ζώδια, όπως οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες. Πρόκειται για μια πολύ αντιθετική όψη, αφού από την μια η Αφροδίτη εκδηλώνει την αγάπη και το ερωτικό ενδιαφέρον, ενώ από την άλλη ο Άρης φέρνει ένταση, ανυπομονησία και βάζει το συναίσθημα σε δεύτερη μοίρα. Ένα είναι σίγουρο για τις επόμενες ημέρες. Θα επικρατήσουν συγκρούσεις, εντάσεις αλλά και έντονα πάθη. Όντας μάλιστα ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία, έχουμε και το παρελθόν να επιστρέφει και πάλι στην επιφάνεια. Ποιά ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο;

Δίδυμοι

Εσείς Δίδυμοι βρίσκεστε στο στόχαστρο αυτού του τετραγώνου, αφού ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο σας και δεν σας αφήνει σε ησυχία. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας είναι αλήθεια ότι σας έχει ζορίσει αρκετά, από την άλλη όμως σας χαρίσει μαχητικότητα, πάθος και διάθεση για ερωτικές στιγμές. Τις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα από το παρελθόν και είναι πολύ πιθανό να αναζωπυρωθεί μια ερωτική ιστορία με ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Θα δυσκολευτείτε πολύ να πάρετε αποφάσεις, είτε σημαντικές είτε απλές, ενώ πιθανώς το συναίσθημα και η λογική σας να βρίσκονται σε πλήρη σύγκρουση. Ακόμη είναι πολύ πιθανό, αρκετοί από εσάς τους Διδύμους, να βιώσετε έντονες ερωτικές στιγμές με ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Να γνωρίζετε όμως, πως αυτή η ιστορία θα έχει σύντομα ημερομηνία λήξεως, αφού ο Άρης δεν δημιουργεί καθόλου μακροπρόθεσμες προοπτικές.

Παρθένοι

Για εσάς τους Παρθένους είναι ομολογουμένως μια πάρα πολύ καλή εποχή, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο σας και να σας χαρίζει πιο ευχάριστη καθημερινότητα, αλλά και περισσότερο ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή και τα ερωτικά σας. Το τετράγωνο αυτό, ανάμεσα σε Αφροδίτη και Άρη, πιθανώς να ταράξει τις ισορροπίες σας μέχρι στιγμής και να προκαλέσει εντάσεις και πίεση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτές τις ημέρες είναι να χαμηλώσετε τους τόνους και να αφήσετε τις δύσκολες αποφάσεις από Σεπτέμβρη. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για ένα πρόσωπο, ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να απολαύσετε ερωτικές στιγμές, νέες γνωριμίες, και εξόδους. Αποφύγετε ρίσκα και συμπεράσματα σε κάθε περίπτωση.

Ιχθύες

Αυτή η όψη σας κάνει ασυγκράτητους μέσα στον ερωτικό τομέα και στις σχέσεις σας και το σίγουρο είναι πως θα αναζητήσετε έναν σύντροφο αν δεν υπάρχει ήδη στη ζωή σας. Αυτή την περίοδο θα κάνετε εύκολα απερισκεψίες, επιπολαιότητες και ίσως πράξεις που θα μετανιώσετε λίγο αργότερα. Για εσάς θα κυριαρχήσει το συναίσθημα και όχι η λογική και αυτό μπορεί να μην έχει πάντα τα πιο σωστά αποτελέσματα. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σταθερή σχέση ή σε ένα γάμο, είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να δημιουργηθούν εντάσεις και συγκρούσεις ή να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένες επιθυμίες. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις και κυρίως να μην τραβήξετε τις καταστάσεις στα άκρα, γιατί θα δημιουργήσετε οριστικές ρήξεις με σημαντικά για εσάς πρόσωπα. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να απολαύσει ό,τι έρχεται στη ζωή σας, χωρίς όμως υπερβολές. Για σημαντικές αποφάσεις και επενδύσεις, περιμένετε τον Σεπτέμβρη όπου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και ο Ερμής θα επιστρέψει ορθόδρομος.

* Πηγή: Grace

Only in

Τι ΔΕΝ έδειξε η ΕΛ.ΑΣ. στο βίντεο για το τι είναι «μπάτσος»

Η συζήτηση που άνοιξε για τη λέξη «μπάτσος«, η επιλεκτική μνήμη της ΕΛ.ΑΣ., ο Αθανάσιος Πλεύρης και το δόγμα της ασφάλειας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024