Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια μίλησαν.

Κριός

Το τελευταίο διάστημα δεν ήταν καλό. Πολλά σκαμπανεβάσματα, πολλές αναποδιές, πολλά νεύρα. Τα πράγματα όμως δείχνουν τα ισιώνουν σταδιακά και αποφασίζεις ότι ήρθε η στιγμή για ένα ρίσκο που έψαχνες. Όμως να είσαι σίγουρος ότι έχεις κάνει καλό προγραμματισμό, γιατί δεν είναι δύσκολο να πάνε όλα στραβά και να φας μια ακόμα σφαλιάρα.

Στα θετικά: παίρνεις πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά κι αυτό αναγνωρίζεται από τους άλλους.

Στα αρνητικά: έχεις επικεντρωθεί τόσο πολύ σε εσένα, που βάζεις σε δεύτερη μοίρα τους δικούς σου και τους κρατάς μακριά.

Ταύρος

Ένα βήμα μπρος, ένα πίσω. Ένα μπρος, ένα πίσω. Ταύρε μου, έτσι δεν πάμε πουθενά. Θέλεις να πάρεις το ρίσκο σου, καίγεσαι μέσα σου, αλλά κάτι σε κρατάει πίσω. Ανασφάλεια; Φοβίες; Σε καταλαβαίνω, αλλά πρέπει να έχεις στο μυαλό σου αυτό: αν δεν σπάσεις αυγά, δεν κάνεις ομελέτα.

Στα θετικά: μια νέα γνωριμία θα σε ανεβάσει πολύ.

Στα αρνητικά: τα οικονομικά σε προβληματίζουν και σε γεμίζουν άγχος.

Δίδυμος

Νιώθεις σαν τον Σούπερμαν και τον Μπάτμαν μαζί. Ανίκητος, έτοιμος για όλα, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο. Είναι ωραία αυτή η αυτοπεποίθηση αλλά όλα χρειάζονται ένα μέτρο. Ακόμα και ο ενθουσιασμός. Μην ξεχνάς ότι είσαι άνθρωπος και όχι υπεράνθρωπος. Μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα.

Στα θετικά: κάτι καλό παίζει στα επαγγελματικά σου.

Στα αρνητικά: έχεις τόση σιγουριά στον εαυτό σου, που ίσως φας και το κεφάλι σου αν λειτουργείς τόσο παρορμητικά.

Καρκίνος

Και να που ξαφνικά ανοίγονται διάφορες ευκαιρίες μπροστά σου, από εκεί που δεν το περιμένεις. Το θέμα, όμως τώρα, είναι τι κάνεις: παίρνεις το ρίσκο και όπου βγει ή το καθυστερείς για να το σκεφτείς καλύτερα. Απλά μην ξεχνάς ότι η πόρτα των ευκαιριών κλείνει κάποια στιγμή.

Στα θετικά: η επικοινωνία σου σήμερα με τους άλλους είναι στα καλύτερά της.

Στα αρνητικά: τα νεύρα των προηγούμενων ημερών σε ακολουθούν και δεν είναι καλός σύμβουλος.

Λέων

Με έναν αέρα αισιοδοξίας και διάθεση ώστε να κάνεις πράγματα για σένα και τους δικούς σου ανθρώπους ξεκίνησε αυτή η μέρα. Μείνει σε αυτό το mood, απλά μην γυρίσεις την πλάτη σου στις καθημερινές δουλειές σου. Δεν θέλεις να πάνε πίσω και να σου φορτωθούν για τις επόμενες ημέρες.

Στα θετικά: μια καλή ημέρα για να λυθούν κάποια προβλήματα που είχαν μπει στον πάγο.

Στα αρνητικά: τα οικονομικά δεν είναι και στα καλύτερά τους. Ευτυχώς η διάθεσή σου είναι.

Παρθένος

Πάντα ήθελες να δοκιμάσεις νέα πράγματα, αλλά σε τρόμαζε το να ξεβολευτείς από τη σιγουριά και τη ρουτίνα σου. Ε, πλέον ήρθε η στιγμή να το τολμήσεις. Κάνε την τρέλα σου, δοκίμασε αυτό που ονειρευόσουν, αλλά μια συμβουλή: μην σε πάρει από κάτω αν δεν είναι αυτό που φανταζόσουν.

Στα θετικά: και μόνο ότι δείχνεις διάθεση για αλλαγή λέει πολλά.

Στα αρνητικά: σε αυτές τις νέες εμπειρίες δεν χωράνε κάποια -έως τώρα- κοντινά σου πρόσωπα.

Ζυγός

Η μέρα ξεκινάει και πολλές ευκαιρίες βρίσκονται στον δρόμο σου. Έχεις την ευκαιρία σου να δείξεις τι αξίζεις και να ρισκάρεις με νέα πράγματα. Μελέτησε τις κινήσεις σου, όμως, καλά. Δεν χρειάζεται να τα αφήνεις όλα στην τύχη.

Στα θετικά: έχεις ιδέες αλλά φοβόσουν να τις εκφράσεις. Τώρα είναι η ευκαιρία σου να δείξεις τι αξίζεις.

Στα αρνητικά: νιώθεις πίεση για τα βήματα που έχεις να κάνεις και αυτό σε οδηγεί να κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Σκορπιός

Δεν ήταν ότι σου έλειπε ποτέ η αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, στο τέλος της ημέρας, πάντα έκανες ανάλυση και δεύτερες σκέψεις στις επιλογές σου, με αποτέλεσμα να δημιουργείς μόνος σου ένα μικρό δράμα στο μυαλό σου. Άσε αυτές τις σκέψεις στην άκρη. Μετά από καιρό νιώθεις καλά εκεί που είσαι, έχεις ιδέες και διάθεση να προχωρήσεις.

Στα θετικά: περνάς μια περίοδο ενθουσιασμού και θέλεις να το ζήσεις όλο αυτό.

Στα αρνητικά: θυμάσαι αυτές τις σκέψεις που είπαμε πριν; Ναι, δεν θα τις αφήσεις στην άκρη τόσο εύκολα.

Τοξότης

Μια φανταστική ευκαιρία να βάλεις σε μια σειρά διάφορα πράγματα και καταστάσεις της καθημερινότητάς σου. Απλά, μην το κάνεις με απότομο τρόπο: βγάλε προς τα έξω το καλύτερο χαμόγελό σου, άσε την πίεση στην άκρη και δείξε ότι ξέρεις τι θέλεις για σένα.

Στα θετικά: παρά το γεγονός ότι ο Αύγουστος πλησιάζει στο τέλος του, είσαι σε μια φάση σα να ξεκινάει τώρα η καλοκαιρινή σου άδεια.

Στα αρνητικά: απλά να έχεις στο μυαλό σου ότι κάποια όνειρα σου θα μείνουν απλά όνειρα. Δεν μπορείς να τα πετύχεις όλα σε μια ημέρα.

Αιγόκερως

Νιώθεις το θάρρος να ξεχειλίζει μέσα σου. Είσαι έτοιμος να ρισκάρεις, να δεις τι θα γίνει, να τα παίξεις όλα για όλα. Και μετά σου έρχονται αυτές οι σκέψεις «κι αν αποτύχω;» και κάνεις μικρά βήματα προς τα πίσω. Δεν είναι κακό να ρισκάρεις που και που, αρκεί να μην πας all in.

Στα θετικά: οι φιλικές σου σχέσεις βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση.

Στα αρνητικά: ώρες – ώρες είσαι τόσο πρακτικός στα βήματά σου, με αποτέλεσμα να χαλάς το «όνειρο».

Υδροχόος

Ο αυθορμητισμός σου είναι σαν τη ζέστη σήμερα: βαράει κόκκινο. Έτοιμος για όλα. Μιλάς ανοιχτά, παίρνεις τα ρίσκα που θέλεις, δοκιμάζεις πράγματα που σε βγάζουν από το safe zone σου. Το ρίσκο κάνει την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά.

Στα θετικά: βγει, δεν βγει όλο αυτό δεν σε ενδιαφέρει και ιδιαίτερα. Αρκεί που το ζεις.

Στα αρνητικά: δεν υπάρχει η λέξη «αρνητικό» στο λεξιλόγιό σου. Έστω και για σήμερα.

Ιχθύς

Είσαι σαν ψάρι έξω από το νερό και είσαι καλά. Νέες προκλήσεις, νέες ιδέες, νέα πρόσωπα. Πας με φόρα πάνω σε όλο αυτό το «νέο» και περιμένεις να δεις τι θα σου μείνει.

Στα θετικά: βλέπεις τη σημερινή ημέρα σαν ένα παιχνίδι. Είτε χάσεις είτε κερδίσεις, δεν πειράζει.

Στα αρνητικά: τα οικονομικά. Αυτά τα οικονομικά, που δεν λένε να στρώσουν και νιώθεις ότι κρατάνε πίσω τον αυθορμητισμό σου.