Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Monster: The Lyle and Erik Menendez Story» – Από τον Τζέφρι Ντάμερ στο άγριο έγκλημα των αδελφών Μενέντεζ

«Monster: The Lyle and Erik Menendez Story» – Από τον Τζέφρι Ντάμερ στο άγριο έγκλημα των αδελφών Μενέντεζ

Η 2η σεζόν της σειράς αληθινών εγκλημάτων του Nertflix θα έχει τον τίτλο «Monster: The Lyle and Erik Menendez Story» και θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου.

Ήταν Σεπτέμβρης του 2022 όταν κυκλοφόρησε στο Netflix το «Monster: The Jeffrey Dahmer Story», μια σειρά που μας έβαζε στο μυαλό και τη ζωή του serial killer Τζέφρι Ντάμερ και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει μια από τις πιο επιτυχημένες mini series της πλατφόρμας. Το «The Jeffrey Dahmer Story» κατάφερε να ξεπεράσει το 1 δισ. ώρες τηλεθέασης μέσα σε 60 ημέρες, προτάθηκε για 4 Χρυσές Σφαίρες και για 6 Emmy Awards.

Η επιτυχία της σειράς ήταν πρωτόγνωρη και, όπως ήταν αναμενόμενο, το project «Monster» πήρε έγκριση για δύο ακόμα κύκλους. Έτσι, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης, στις 19 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει η 2η σεζόν, που θα έχει τον τίτλο «Monster: The Lyle and Erik Menendez Story».

Πίσω από τη σειρά των δέκα επεισοδίων βρίσκουμε και πάλι τους δημιουργούς Ράιαν Μέρφι και Ίαν Μπρέναν, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα είναι οι  Νίκολας Αλεξάντερ Τσάβες και Κούπερ Κοχ (ως Λάιλ και Έρικ Μενέντεζ), αλλά και οι Χαβιέ Μπαρδέμ και Κλόι Σεβινί (θα υποδυθούν τους γονείς τους, Χοσέ και Κίτι).

Η αληθινή ιστορία

Το βράδυ της 20ης Αυγούστου 1989, ο Λάιλ και ο Έρικ Μενέντεζ μπαίνουν στο σπίτι των γονιών τους στο Μπέρβελι Χιλς και τους δολοφονούν με άγριο τρόπο – οι Αρχές βρίσκουν ότι ο Χοσέ έχει δεχθεί 6 σφαίρες και η Κίτι δέκα. Όταν φτάνει η αστυνομία στον τόπο του εγκλήματος, ο Λάιλ και ο Έρικ υποστηρίζουν ότι ήταν σινεμά και δεν ξέρουν τι έχει συμβεί. Μέσα στις επόμενους μήνες τα δύο αδέρφια αρχίζουν να ξοδεύουν αλόγιστα τα χρήματα που κληρονόμησαν, έως τον Μάρτιο του 1990 όταν έπεσαν στα χέρια των Αρχών. Τον Ιούλιου του 1996, περίπου 7 χρόνια μετά τις δολοφονίες, ο Λάιλ και ο Έρικ Μενέντεζ καταδικάζονται σε ισόβια.

Η σειρά «Monster: The Lyle and Erik Menendez Story» θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 19 Σεπτεμβρίου.

Only in

Γιατί το υπερπολυτελές σκάφος «Bayesian» βυθίστηκε τόσο γρήγορα;

Για τους Ιταλούς εισαγγελείς που ερευνούν το περιστατικό, το ενδιαφέρον τους θα επικεντρωθεί στο κατά πόσο ο καπετάνιος στο σκάφος έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψει την τραγωδία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024