Τραγικό θάνατο βρήκε ένας εκπαιδευτής παραπέντε το απόγευμα της Τετάρτης στην Ξάνθη, ο οποίος έχασε τη ζωή του πέφτοντας από μεγάλο ύψος όταν για αδιευκρίνιστους λόγους έχασε τον έλεγχο.

Ο 33χρονος λάτρευε το άθλημα και συχνά απολάμβανε να πετά πάνω από τη γενέτειρά του, τη Μυτιλήνη

Μάλιστα, η τραγική μητέρα είχε χάσει άλλα δύο παιδιά σε αυτοκινητιστικά δυστυχήματα. Ο 33χρονος ήταν από την Μυτιλήνη και έκανε διακοπές στη Μάνδρα του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη μαζί με την οικογένειά του.

Ως έμπειρος χειριστής που ήταν, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια σύντομη πτήση με το παραπέντε. Ωστόσο, έχασε τον έλεγχο και έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Λάτρευε το άθλημα

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στους συγγενείς, τους φίλους και τους γνωστούς του στη Λουτρόπολη Θερμής. Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην κοινότητα, τόσο για την επαγγελματική του ιδιότητα ως εκπαιδευτής παραπέντε, όσο και για το πάθος του για το άθλημα.

Συχνά απολάμβανε να πετά πάνω από τη Μυτιλήνη, τη γενέτειρά του, όπου είχε αναπτύξει στενές σχέσεις με άλλους λάτρεις του αθλήματος.

Η αιτία του δυστυχήματος παραμένει υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες προσπαθούν να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Οι συγχωριανοί του δεν μπορούν να πιστέψουν την απώλεια του και με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα εκφράζουν την θλίψη και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του αλλά και στη τραγική μητέρα.