Πρωτοφανές, αποκρουστικό και ταυτόχρονα θλιβερό ήταν το θέαμα που αντίκρισαν ντόπιοι και τουρίστες σε παραλία στη Χώρα της Νάξου, το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Αυγούστου.
Σύμφωνα με το Cyclades24.gr, τα κύματα είχαν ξεβράσει μια αγελάδα νεκρή στην ακτή, στην περιοχή της Γρόττας του νησιού.
Δεμένη χειροπόδαρα και χωρίς κεφάλι – Ειδοποιήθηκε το Λιμενικό
Το άτυχο ζώο -που παραμένει άγνωστο το πώς κατέληξε εκεί- βρισκόταν στην ακτή και μάλιστα ήταν σε προχωρημένη σήψη. Το χειρότερο όμως ήταν ότι η αγελάδα είχε δεμένα τα πόδια και κομμένο το κεφάλι.
Οι διερχόμενοι από το σημείο σοκαρίστηκαν με το θέαμα και ενημέρωσαν τις Αρχές.
Αμέσως κινητοποιήθηκε το Λιμενικό, ενώ στο σημείο μετέβησαν ένα σκαπτικό μηχάνημα και ένα φορτηγό, προκειμένου να απομακρύνουν το μεγάλο ζώο από την ακτή.
Η δυσοσμία ήταν έντονη στην περιοχή, ακόμα και με την απομάκρυνση του νεκρού ζώου.
Πάντως, άξιο απορίας είναι το πώς μία αγελάδα βρέθηκε ακέφαλη να έχει ξεβραστεί νεκρή στις ακτές της Νάξου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.