Κάθε φορά που η Zoë Kravitz κάνει μια δημόσια εμφάνιση, είμαστε σίγουροι ότι δε θα μας απογοητεύσει. Στο τελευταίο της red carpet look, η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα σέξι κατακόκκινο φόρεμα κι ένα sleek και κομψό σινιόν, που μας ξετρέλανε και θέλουμε να αντιγράψουμε.

Η Zoë Kravitz βρέθηκε στο Λονδίνο για την προώθηση της νέας της ταινίας Blink Twice. Το φόρεμά της ήταν από Saint Laurent, το οποίο συνδύασε με διαμαντένια σκουλαρίκια από Jessica McCormack, που δεν ήταν κάτι λιγότερο από κομψά. Το απίστευτο look της ολοκληρώθηκε με ένα υπέροχο σινιόν, που αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

View this post on Instagram

A post shared by Allure Magazine (@allure)

Το κομψό χτένισμα της ηθοποιού δημιουργήθηκε από τη hairstylist Nikki Nelms -η χωρίστρα ήταν στη μέση και όλα τα της τα μαλλιά έδεναν προς τα πίσω σε ένα μεσαίου ύψους σινιόν, ενώ οι άκρες των μαλλιών της προεξείχαν δημιουργώντας ένα πιο επιμελώς ατημέλητο και διασκεδαστικό αποτέλεσμα.

Το μακιγιάζ της Zoë Kravitz ήταν φρέσκο και απλό, με έντονα, καλοσχηματισμένα φρύδια, λίγη μαύρη μάσκαρα, contouring και σκούρα κόκκινα χείλη με ματ φινίρισμα -το makeup look επιμελήθηκε η makeup artist Nina Park.

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Zoë Kravitz στην ταινία Blink Twice έγινε με τον αρραβωνιαστικό της Channing Tatum στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο οποίος υποδύεται έναν πλούσιο (αλλά ανατριχιαστικό) τύπο που ασχολείται με την τεχνολογία κι έχει το δικό του νησί. Ο διάσημος ηθοποιός, καθώς και ο πατέρας της, Lenny Kravitz, φυσικά δεν έλειπαν από την πρεμιέρα κι εμείς ανυπομονούμε να δούμε τη νέα της ταινία!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Getty/Ideal Images

Πηγή: Grace.gr