Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Εντυπωσιακή εμφάνιση δίπλα στον σύντροφό της και σκηνοθέτη Γιώργο Ζώη στο Σαράγεβο

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Εντυπωσιακή εμφάνιση δίπλα στον σύντροφό της και σκηνοθέτη Γιώργο Ζώη στο Σαράγεβο

Η ταινία του Γιώργου Ζώη, Arcadia διαγωνίζεται στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, βρέθηκε στο πλευρό του.

Στο Σαράγεβο, για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο οποίο διαγωνίζεται η ταινία του συντρόφου της Γιώργου Ζώη, βρίσκεται η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Η ηθοποιός συνόδεψε τον Γιώργο Ζωή και την Έλενα Τοπαλίδου, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της ταινίας «Arcadia».

Η Χριστίνα Φαμέλη επέλεξε ένα deux pieces λευκό σύνολο των Mi-Ro το οποίο συνδύασε με χρυσά πέδιλα και sequinded τσάντα. Το μακιγιάζ της ήταν σε φυσικές αποχρώσεις, ενώ στα αξεσουάρ της πρόσθεσε χρυσά κοσμήματα.

Η Έλενα Τοπαλίδου, ο Γιώργο Ζωή και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Ιδιαίτερα χαμογελαστή και υποστηρικτική βρέθηκε στο Σαράγεβο και όπως βλέπουμε μέσα από τις αναρτήσεις της, η ίδια φαίνεται να το απόλαυσε πολύ. Όσο για την Έλενα Τοπαλίδου, διάλεξε ένα σατέν ροζ φόρεμα με τούλινη φούστα του οίκου Megla-M αξίας 600 ευρώ. Το συνδύασε με μωβ τσάντα και τακούνια και χρυσά κοσμήματα.

Η ταινία του Γιώργου Ζώη, Arcadia διαγωνίζεται στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο και αποτελεί τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιώργου Ζώη, η οποία είχε κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα Encounters του 74ου Φεστιβάλ Βερολίνου. Και τότε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είχε συνοδεύσει και πάλι τον αγαπημένο της στην πρωτεύουσα της Γερμανίας.

Η υπόθεση της ταινίας «Arcadia»

Ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα αναστατώνει τη χειμωνιάτικη ραστώνη του τουριστικού θερέτρου. Ο Γιάννης κι η Κατερίνα καταφτάνουν σοκαρισμένοι για να αναγνωρίσουν το θύμα στο τοπικό νοσοκομείο. Μαζί αλλά και χωριστά, θα προσπαθήσουν να συνδέσουν κομμάτια του παζλ της ζωής που χάθηκε, ερχόμενοι αντιμέτωποι με μια σειρά από αναπάντεχες αποκαλύψεις. Και δεν είναι οι μόνοι. Στο απόκοσμο παραθαλάσσιο μπαρ της περιοχής, το Αρκάντια, η Κατερίνα θα συναντήσει μια αλλόκοτη συντροφιά από απροσδόκητους συνοδοιπόρους.

* Πηγή: Grace

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Κείμενο «μανιφέστο» των «87» κατά της ηγεσίας – Αποχώρηση από ΠΓ με αιχμές

Κατηγορούν τον Στέφανο Κασσελάκη πως ενώ η Πολιτική Γραμματεία είχε ως θέμα το μέλλον των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, δεν δόθηκε καμία πρόταση του προέδρου, ενώ άφησαν αιχμές για τη βουλευτική έδρα Ηλιόπουλου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024