Στις 25 Αυγούστου το «Βήμα της Κυριακής» κυκλοφορεί με συναρπαστικές προσφορές μεταξύ των οποίων το τρίτο και τελευταίο βιβλίο της σειράς «Οι Γυναίκες Γράφουν Ιστορία», Ο Αιώνας των Λαβυρίνθων της Ρέας Γαλανάκη, το περιοδικό VITA, και όπως κάθε Κυριακή, ΒΗΜΑgazino.

Οι Γυναίκες Γράφουν Ιστορία: Ρέα Γαλανάκη – Ο Αιώνας των Λαβυρίνθων

Το βραβευμένο από την Ακαδημία Αθηνών μυθιστόρημα.

H ιστορία μιας φανταστικής οικογένειας, που ξεκινά το 1878 στην οθωμανική Kρήτη για να σταματήσει το 1978 μετά το τέλος της δικτατορίας, η πριν τον Έβανς ανακάλυψη της Kνωσού από Kρήτα αρχαιολόγο, η αναζήτηση μιας γυναίκας εξαφανισμένης σε σφαγή, μια δολοφονία όπου το πολιτικό έγκλημα αγγίζει τη βεντέτα, το χρονικό μιας πόλης και μιας ορεινής περιοχής της νήσου κατά τον εικοστό αιώνα, αυτά κυρίως ξετυλίγουν τον μίτο τους στον Aιώνα των Λαβυρίνθων. Mε επίκεντρο λοιπόν την Kρήτη, την ανέκαθεν ταυτισμένη με τον μύθο του Λαβυρίνθου, ο «Aιώνας των Λαβυρίνθων» αντιπαραθέτει στον «Aιώνα των Φώτων» το δικό του φως και σκοτάδι. Tη δική του, εντέλει, εικόνα για τα ανθρώπινα – όπως βιώθηκαν, όπως καταγράφτηκαν, όπως ακούστηκαν, όπως θα μπορούσαν να είχαν συμβεί.

VITA: το μεγαλύτερο περιοδικό υγείας και ευεξίας

Το νέο τεύχος του Vita επικεντρώνεται σε όσα μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας, και να μας χαρίσουν ενέργεια, καλύτερη υγεία και ψυχολογία.

– Ώρα για αλλαγή, ξεκινώντας πρώτα από τον εαυτό μας.

– Restart στην υγεία μας, με τις κατάλληλες ιατρικές συμβουλές.

– Μαθαίνουμε να προστατεύουμε την καρδιά μας, και ενημερωνόμαστε για τα φάρμακα, τις θεραπείες και τις απαραίτητες εξετάσεις με τις οποίες μπορούν να διαγνωσθούν εύκολα και με ακρίβεια οι καρδιοπάθειες.

– Φροντίζουμε να διώξουμε τη φθινοπωρινή μελαγχολία βάζοντας νέους στόχους.

– Υιοθετούμε υγιεινές διατροφικές συνήθειες που θα μας δώσουν ενέργεια και δύναμη, όλη την επόμενη περίοδο.

Και όπως πάντα συνεντεύξεις με πρόσωπα αγαπημένα που έχουν πολλά να μοιραστούν μαζί μας

Και Βημαgazino

Ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα στο μεγαλείο της φύσης μέσα από τα ωραιότερα έργα τέχνης. Ξεναγηθείτε μέσα από τις σελίδες του στο εκτυφλωτικής ομορφιάς περιβάλλον όπως το «αποτυπώνουν»  εικαστικοί στα έργα τους που βρίσκονται σε κορυφαία μουσεία των ΗΠΑ.