Αν για σας καλοκαίρι σημαίνει ατέλειωτο παιχνίδι με την αγαπημένη σας κονσόλα τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να επιλέξετε με ποιο παιχνίδι θα ασχοληθείτε.

Η αλήθεια, όμως, είναι πως η αγορά παιχνιδιών είναι τεράστια. Χιλιάδες παιχνίδια υπάρχουν διαθέσιμα, ενώ δεκάδες νέα προστίθενται στη λίστα κάθε χρόνο. Μάλιστα, για όσους έχουν στην κατοχή τους το PlayStation 5, η απόφαση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, αφού ακόμα και τα παιχνίδια που τα έχουν παίξει στο παρελθόν σε κονσόλες προηγούμενης γενιάς, θέλουν να τα «βιώσουν» με τα γραφικά του PS5.

Εάν πάλι έχετε ήδη το PS4 και θέλετε να αγοράσετε το PS5 για ακόμη πιο καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας επενδύστε είτε στο PlayStation 5 Slim Blu-Ray Edition όπου μπορείτε να εξερευνήσετε ρεαλιστικά περιβάλλοντα με την παρακολούθησης ακτίνας (Ray Tracing), είτε στην κλασσική κονσόλα που περιέχει και το παιχνίδι Horizon Forbidden West .

Αν πάλι θέλετε να ανανεώσετε τα παιχνίδια σας ενδεικτικά έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις που θα σας προσφέρουν πολλές ώρες gameplay.

FIFA 23

Το FIFA 23 φέρνει ακόμα περισσότερη δράση και ρεαλισμό στα γήπεδα της οθόνης σας. Παίξτε στα μεγαλύτερα τουρνουά ποδοσφαίρου με τα τουρνουά FIFA World Cup τόσο ανδρών όσο και γυναικών να γίνονται διαθέσιμα στο FIFA 23 κατά τη διάρκεια της σεζόν, παίξτε για πρώτη φορά αναλαμβάνοντας ομάδες γυναικείων συλλόγων (με την ισχύ του συστήματος HyperMotion2 για εξειδικευμένα animation) και απολαύστε δυνατότητες παιχνιδιού από διάφορες πλατφόρμες (cross-play) που διευκολύνουν το παιχνίδι σας ενάντια σε φίλους.

Απολαύστε έναν νέο τρόπο παιχνιδιού και δημιουργήστε την ομάδα των ονείρων σας στο FIFA Ultimate Team με το FUT Moments και ένα ανανεωμένο σύστημα «Chemistry» ή ζήστε τα ποδοσφαιρικά σας όνειρα στο «Career Mode», καθώς διαμορφώνετε την προσωπικότητά σας ως παίκτης και αναλαμβάνετε τη διαχείριση στον ρόλο μερικών από τα πιο διάσημα ονόματα του ποδοσφαίρου.

Spider-Man 2 
Οι Spider-Men, Πίτερ Πάρκερ και Μάιλς Μοράλες, επιστρέφουν για μία νέα συναρπαστική περιπέτεια της σειράς Marvel’s Spider-Man που έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, για το PS5.

Αιωρηθείτε, πετάξτε και αξιοποιήστε τα νέα Ιστοφτερά για να ταξιδέψετε στη Νέα Υόρκη της Marvel, κάντε γρήγορα εναλλαγή ανάμεσα στον Πίτερ Πάρκερ και τον Μάιλς Μοράλες για να απολαύσετε διαφορετικές ιστορίες και επικές νέες δυνάμεις, καθώς ο εμβληματικός κακός Βένομ απειλεί να καταστρέψει τη ζωή, την πόλη τους και όσους αγαπούν.

Football Manager 2024

Είτε προτιμάς να αναζητάς άμεση επιτυχία ως μάνατζερ, είτε προτιμάς να χτίζεις έναν σύλλογο από το μηδέν, αντιμετωπίζεις την ιδανική πρόκληση στο Football Manager 2024.

Γίνε επιδραστικός και στις δύο πλευρές του γηπέδου με το νέο εργαλείο στημένων φάσεων, χρησιμοποιώντας τους νέους Set Piece Coaches για να δημιουργήσουν τις ιδανικές ρουτίνες.

F1 22 

Μπείτε στη νέα εποχή της Formula 1® με το EA SPORTS™ F1® 22, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του 2022 FIA Formula One World Championship™. Καθίστε στη θέση σας για μια νέα σεζόν, καθώς τα επανασχεδιασμένα μονοθέσια και οι αναθεωρημένοι κανόνες επαναπροσδιορίζουν την ημέρα του αγώνα, δοκιμάστε τις ικανότητές σας στο νέο Miami International Autodrome και πάρτε μια γεύση από τη λάμψη και τη γοητεία στο F1® Life.

Τρέξτε με τα εντυπωσιακά, νέα αυτοκίνητα της Formula 1® της σεζόν 2022 με την αυθεντική σύνθεση και των 20 οδηγών και των 10 ομάδων και πάρτε τον έλεγχο της αγωνιστικής σας εμπειρίας με νέες καθηλωτικές ή κινηματογραφικές αγωνιστικές σκηνές. Δημιουργήστε μια ομάδα και οδηγήστε την στην πρώτη θέση της εκκίνησης με νέο βάθος στην περίφημη λειτουργία καριέρας My Team, αγωνιστείτε σώμα με σώμα σε split-screen ή multiplayer, ή αλλάξτε τον ρυθμό παίρνοντας supercars από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος στην πίστα.

Call of Duty Modern Warfare II 

Το Call of Duty: Modern Warfare II είναι η συνέχεια του επιτυχημένου τίτλου του 2019, Modern Warfare. Με την επιστροφή των εμβληματικών χαρακτήρων, όπως ο αρχηγός ομάδας Captain John Price, ο ατρόμητος John «Soap» MacTavish, ο βετεράνος Sergeant Kyle «Gaz» Garrick και ο αγαπημένος όλων, Simon «Ghost» Riley, θα ζήσετε όλα όσα έκαναν την Task Force 141 (TF141) τη θρυλική ομάδα που είναι σήμερα.

Χρησιμοποιήστε τα νέα όπλα, οχήματα και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς.

Η Infinity Ward παρουσιάζει ένα συναρπαστικό και σύγχρονο παιχνίδι επόμενης γενιάς. Πολεμήστε μαζί με φίλους σε μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία

Μπείτε στο SHOPFLIX.gr και θα βρείτε μια τεράστια ποικιλιών παιχνιδιών για PS5 και PS4 για να παίζετε στην αγαπημένη σας κονσόλα. Η πλατφόρμα θα φροντίσει να έρθουν άμεσα σπίτι σας, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, προκειμένου να απολαύσετε το παιχνίδι σας.