Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: Ποιους ευνοεί η απαξίωση και η υποβάθμιση του ΕΣΥ;

Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: Ποιους ευνοεί η απαξίωση και η υποβάθμιση του ΕΣΥ;

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης ρώτησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη «ποιους ευνοεί η απαξίωση και η υποβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας;».

Βίντεο για τα μεγάλα προβλήματα του Εθνικού Συστήματος Υγείας και την, όπως είπε, αποτυχία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας να τα αντιμετωπίσει ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης, «οι γιατροί της Σάμου κατήγγειλαν ότι η μοναδική παιδίατρος του νοσοκομείου νοσηλεύεται στην Αθήνα με συμπτώματα εγκεφαλικού λόγω των εξαντλητικών ωραρίων. Αντίστοιχη κατάσταση με υποστελεχωμένα τμήματα και υπερεφημέρευση επικρατεί σχεδόν στο σύνολο των νοσοκομείων της χώρας».

«Ποιους ευνοεί η απαξίωση και η υποβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας;»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ συνέχισε λέγοντας πως «διανύουμε τη δεύτερη τετραετία της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Μητσοτάκη. Βασική του δέσμευση όταν πήρε τα 40 δισ. του Ταμείου Ανάκαμψης, που δόθηκαν επί της ουσίας για τη δημόσια υγεία, ήταν ότι θα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Αντ’ αυτού, οι δομές δημόσιας υγείας καταρρέουν».

Τέλος, ο Νίκος Ανδρουλάκης ρώτησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη «ποιους ευνοεί η απαξίωση και η υποβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας;».

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ:

«Το ΕΣΥ καταρρέει»

Υπενθυμίζεται ότι για το ζήτημα του ΕΣΥ αναφέρθηκε και χθες Τετάρτη από τη Χίο ο Νίκος Ανδρουλάκης, υπογραμμίζοντας πως το Εθνικό Σύστημα Υγείας καταρρέει.

Συμπλήρωσε επίσης ότι «δυστυχώς δεν περίμενε κανείς μετά το τέλος των μνημονίων και των δημοσιονομικών δεσμεύσεων, το κοινωνικό κράτος να επιδεινώνεται».

Only in

Γιατί το υπερπολυτελές σκάφος «Bayesian» βυθίστηκε τόσο γρήγορα;

Για τους Ιταλούς εισαγγελείς που ερευνούν το περιστατικό, το ενδιαφέρον τους θα επικεντρωθεί στο κατά πόσο ο καπετάνιος στο σκάφος έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψει την τραγωδία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024