Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδρίαση για το μέλλον των κομματικών μέσων στη σκιά Πολάκη και Λινού- Απολύσεις και έκδοση δανείου 

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδρίαση για το μέλλον των κομματικών μέσων στη σκιά Πολάκη και Λινού- Απολύσεις και έκδοση δανείου 

Η  Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, συνεδριάζει στη μια το μεσημέρι

Ημέρα αποφάσεων είναι σημερινή για τα κομματικά Μέσα του ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω 24ωρης απεργίας των εργαζομένων της «Αυγής» και του «105.5 Στο Κόκκινο».

Η  Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, συνεδριάζει στη μια το μεσημέρι για αυτό το θέμα και έχει ενδιαφέρον το κλίμα μεταξύ των μελών, και θα συμμετέχει ο διαγραμμένος από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης στην πολιτική γραμματεία.

Ολα αυτά υπό τη σκιά του αιτήματος των «87» για απομάκρυνση του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και από τα κομματικά όργανα.

Σε όλο αυτό προστίθεται η καλοκαιρινή αναταραχή με τις καταγγελίες για την κ. Λινού, με τον Παύλο Πολάκη να επιτίθεται μέσω των social media.  Μάλιστα, σε συνέχεια δημοσιευμάτων περί εντολής για έρευνα των καταγγελιών εις βάρος της κ. Λινού, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και μετά από εντολή του ερευνά τα σχετικά δημοσιεύματα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η κ. Λινού αναμένεται με την επιστροφή της από τις ΗΠΑ να δώσει και τις απαραίτητες διευκρινίσεις στον πρόεδρο κ. Κασσελακη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης αφήνει υπονοούμενα για αδιαφάνεια στα χρήματα που λαμβάνει το Ινστιτούτο, ενώ δημοσιεύματα ανέφεραν χθες πως ο Στέφανος Κασσελάκης επικοινώνησε με την βουλευτή, που βρίσκεται στις ΗΠΑ, και την ενημέρωσε για την εν λόγω έρευνα.

Τι προτείνεται για τη διάσωση των μέσων

Τα διοικητικά συμβούλια των δυο εταιρειών «ΑΥΓΗ Α.Ε» και «Left Media A.E» προσέρχονται με κοινή απόφαση στην συνεδρίαση της ΠΓ του κόμματος της Κουμουνδούρου με ένα σχέδιο που προβλέπει απολύσεις (περίπου 40 σε εφημερίδα και ραδιόφωνο), έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους 3.500.000 ευρώ, συγκρότηση εμπορικού τμήματος από έμπειρα πρόσωπα και στόχο την αύξηση των εσόδων από διαφήμιση και συνδρομές.

Για τους τρεις ραδιοφωνικούς σταθμούς (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα) «επιβάλλεται η άμεση εξυγίανση των ρ/σ με αποδέσμευση προσωπικού, περί των 7-10 ατόμων και αναδιοργάνωσή των μηχανισμών προσέλκυσης εμπορικής διαφήμισης».

Only in

Γιατί το υπερπολυτελές σκάφος «Bayesian» βυθίστηκε τόσο γρήγορα;

Για τους Ιταλούς εισαγγελείς που ερευνούν το περιστατικό, το ενδιαφέρον τους θα επικεντρωθεί στο κατά πόσο ο καπετάνιος στο σκάφος έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψει την τραγωδία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024