Σε συζητήσεις με την Μπασκόνια βρίσκεται ο Όλεγκ Μπαλτσερόφκι σύμφωνα με όσα αναφέρει το ισπανικό «Εncestando».

Μάλιστα το δημοσίευμα τονίζει πως ο 24χρονος σέντερ εξετάζει σοβαρά την πρόταση των Βάσκων, μετά από την δελεαστική προσφορά που πραγματοποίησαν προς την πλευρά του και πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε ότι οι πράσινοι δεν ενεργοποίησαν το opt-out που υπήρχε στο συμβόλαιο του Μπαλτσερόφσκι μέχρι τις 12 Ιουλίου, με το οποίο ο παίκτης θα έμενε ελεύθερος, κρατώντας τον έτσι το ΟΑΚΑ.

Ωστόσο με τον Παναθηναϊκό να έχει πλέον «κλειδώσει» στον Ομέρ Γιουρτσεβέν για τη θέση του σέντερ και σε συνδυασμό με την παρουσία των Λεσόρ και Κώστα Αντετοκούνμπο, αυτή η εξέλιξη φέρνει τον Μπαλτσερόφσκι κοντά στην έξοδο. Την περασμένη σεζόν στην Euroleague ο 24χρονος Πολωνός ψηλός μέτρησε 2.8 πόντους και 1.3 ριμπάουντ ανά 7’36» συμμετοχής σε 24 παιχνίδια.

Πότε θα απαντήσει ο Γιουρτσεβέν

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μπουράκ Αλατζά, ο 26χρονος αναμένεται να απαντήσει οριστικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αφού περιμένει να δει αν προκύψει κάποια πρόταση από το ΝΒΑ που θα τον κρατήσει στις ΗΠΑ.

Θυμίζουμε πως ο Νιου Γιορκ Νικς είχαν ενδιαφερθεί έντονα για τον παίκτη, όμως εν τέλει έκαναν πίσω αφού προτίμησαν να δώσουν περισσότερο χρόνο στον Πρίσιους Ατσιούα που θα είναι το δεύτερο «πεντάρι» μαζί με τον Μίτσελ Ρόμπινσον.