Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Αμορίμ για Ιωαννίδη: «Θα περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή»

Αμορίμ για Ιωαννίδη: «Θα περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή»

Ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρούμπεν Αμορίμ, αναφέρθηκε ξανά στην μεταγραφική υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη.

Ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρούμπεν Αμορίμ αναφέρθηκε στις μεταγραφές και στην ενδεχόμενη απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη από τον πορτογαλικό σύλλογο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι δεν έχει πρόβλημα να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για την ολοκλήρωση του deal με τον Παναθηναϊκό και τον Έλληνα φορ, αφού είναι η πρώτη επιλογή για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας του. Όλα αυτά μετά το «ναυάγιο» με το δεύτερο (όπως το χαρακτήρισαν οι δημοσιογράφοι) όνομα της λίστας, Ρόκε.

«Είμαι πρόθυμος να περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή, γιατί εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Αναλυτικά όσα είπε όταν ρωτήθηκε για την δεύτερη (Ρόκε) και τρίτη, που γίνονται τώρα διαπραγματεύσεις, επιλογή για τη θέση του φορ:

«Δεν θα το σχολιάσω αυτό. Προσωπικά, δεν γνωρίζω ποια είναι αυτή η τρίτη επιλογή για την οποία μιλάτε. Θέλουμε την πρώτη μας επιλογή πάντως, μερικές φορές είναι εύκολο να το καταφέρουμε, άλλες όχι. Έχουμε βρεθεί ξανά σε αυτή τη συνθήκη, είναι δύσκολο και μπορεί να κάνουμε λάθη. Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε δική μας την πρώτη μας επιλογή. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Είμαι πρόθυμος να περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή, γιατί εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας της Λισαβόνας, Ρούμπεν Αμορίμ.

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Κείμενο «μανιφέστο» των «87» κατά της ηγεσίας – Αποχώρηση από ΠΓ με αιχμές

Κατηγορούν τον Στέφανο Κασσελάκη πως ενώ η Πολιτική Γραμματεία είχε ως θέμα το μέλλον των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, δεν δόθηκε καμία πρόταση του προέδρου, ενώ άφησαν αιχμές για τη βουλευτική έδρα Ηλιόπουλου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024