Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Athens Kallithea στο «Γ. Καραϊσκάκης» (26/08) για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League με στόχο το «2Χ2» και το πρώτο εντός έδρας τρίποντο.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στην Cosmote TV ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα της Καλλιθέας, για τη δυσκολία του αγώνα, την επιστροφή του Ντάνι Γκαρθία και το αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής, για τον ιστορικό τελικό των Νέων, ενώ αναφέρθηκε και στις επόμενες μεταγραφές των Ερυθρόλευκων.

«Να κρατηθεί αυτός ο κορμός και να γίνουν και κάποιες προσθήκες που θα βοηθήσουν την ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ

Για το ματς με την Καλλιθέα: «Περιμένουμε ένα παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που μόλις ανέβηκε στην κατηγορία και έχει όλες τις προσδοκίες που νιώθουν οι παίκτες όταν έρχονται να παίξουν με μία πολύ μεγάλη ομάδα, ίσως για πρώτη φορά. Σίγουρα θα είναι δύσκολο και θα χρειαστεί να τρέξουμε πολύ και να δουλέψουμε πολύ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού για να μπορέσουμε να τους κερδίσουμε. Είμαι σίγουρος πως αυτό το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο».

Για τον Ντάνι Γκαρθία: «Θα δείτε την Δευτέρα αν θα παίξει ο Ντάνι Γκαρθία. Σίγουρα δεν θα παίξει ως βασικός και ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι θα αποφασίσουμε αν και πόσα λεπτά θα πάρει. Η αλήθεια είναι πως με τις απουσίες των παιδιών που έχουν πάει στην Βραζιλία, αλλά και με κάποιους τραυματισμούς που έχουμε, είμαστε ίσα ίσα για να συμπληρώσουμε την αποστολή. Ο Ντάνι είναι ένας παίκτης που γνωρίζω πολύ καλά. Είναι ένας έμπειρος παίκτης αλλά ακόμα και πριν θεωρηθεί έμπειρος είχε τα χαρακτηριστικά ενός έμπειρου παίκτη. Στην περίπτωση του τα νούμερα δεν λένε την αλήθεια. Οι αριθμοί δεν σου δείχνουν τι παίκτης είναι, αλλά μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά σε μια ομάδα».

Για τα μεταγραφικά: «Υπάρχουν αρκετές μέρες ακόμα μέχρι το τέλος των μεταγραφών. Σίγουρα θα γίνει κάποια άφιξη. Πρέπει να γίνει κάποια άφιξη. Είμαστε κάποιοι άνθρωποι εδώ από πέρσι και θα ήθελα πάρα πολύ αυτό το σύνολο να διατηρηθεί. Να κρατηθεί αυτός ο κορμός και να γίνουν και κάποιες προσθήκες που θα βοηθήσουν την ομάδα. Θέλω επίσης η μεταγραφική περίοδος να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για την ιστορική πρόκληση της Κ-19: «Η αλήθεια είναι πως έφυγαν πριν προλάβουμε να μιλήσουμε πολύ γιατί είχαμε το ρεπό μετά το παιχνίδι στο Βόλο. Ούτως ή άλλως πάντως δεν είχα σκοπό να τους πω πολλά. Έχω δει αρκετά από τα περσινά παιχνίδια αυτής της ομάδας. Τα πήγαν εξαιρετικά και αυτό που χρειάζεται είναι να κάνουν αυτό που ξέρουν γιατί αυτό τους οδήγησε μέχρι εδώ. Δεν χρειάζεται να τους μεταφέρουμε περισσότερη πίεση. Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι και πρέπει να το ευχαριστηθούν».