Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στη Βραζιλία ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (24/08, 22:00) στον τελικό του Διηπειρωτικού Κ20 του Ολυμπιακού με τη Φλαμένγκο, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και αντάλλαξαν τις δικές τους απόψεις σχετικά με το ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης στη Βραζιλία, αντιπροσωπεία της ακαδημίας του βραζιλιάνικου συλλόγου επισκέφτηκε την αποστολή του Ολυμπιακού στο ξενοδοχείο. Προπονητές των δύο ομάδων παρουσίασαν τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών τους, ανταλλάσσοντας έτσι απόψεις και για τη διαφορετικότητα που υπάρχει στο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων και ανανέωσαν φυσικά το ραντεβού τους για το Σάββατο, όπου οι δύο σύλλογοι θα είναι αντίπαλοι για το μεγάλο τελικό, που θα πραγματοποιηθεί στο Ναό του ποδοσφαίρου, στο Μαρακανά.

Αξίζει να σημειωθεί πως την εκδήλωση παρακολούθησαν και προπονητές της πρώτης ομάδας της Μποταφόνγκο, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στο ξενοδοχείο και άκουσαν τον προπονητή των Νέων, Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, ο οποίος παρουσίασε τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας της «ερυθρόλευκης» ακαδημίας.

Παράλληλα, για πρώτη φορά οι άνθρωποι του τεχνικού του Ολυμπιακού είδαν από κοντά το τρόπαιο του Intercontinental U20, το οποίο θα διεκδικήσει η ομάδα το Σάββατο. Υπενθυμίζουμε ότι ο τελικός θα αρχίσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί από το MEGA.