Ο Φακούντο Πελίστρι είναι εδώ και μερικές ώρες ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθηκε κατευθείαν στην ευρωπαϊκή λίστα του «τριφυλλιού», ενώ είναι πιθανό να πάρει και χρόνο συμμετοχής στον αποψινό αγώνα του «τριφυλλιού» απέναντι στη Λανς για τα playoffs του Europa Conference League.

Λίγο πριν από την αναμέτρηση ο Πελίστρι έστειλε το πρώτο του μήνυμα ως παίκτης των «πρασίνων», δηλώνοντας ανυπόμονος για τις νέες περιπέτειες που έρχονται, αλλά και για να γνωρίσει τον κόσμο της ομάδας!

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

«Νέες περιπέτειες! Ευχαριστώ Παναθηναϊκέ για το καλωσόρισμα ανυπομονώ να σας συναντήσω!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μπρούνο Φερνάντες για Πελίστρι: «Είσαι παράδειγμα επαγγελματισμού»

Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός μετακόμισε στο «τριφύλλι» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το πρώην συμπαίκτη και αρχηγό του στους «Κόκκινους Διάβολους», Μπρούνο Φερνάντες να τον αποχαιρετεί μέσα από μια ανάρτηση στα social media.

Το μήνυμα του Μπρούνο Φερνάντες:

«Μικρέ μου αδερφέ, ήταν ευχαρίστησή μου να σε γνωρίσω και να παίξω ποδόσφαιρο δίπλα σου. Αν κάποιος αξίζει τα καλύτερα σε μια ποδοσφαιρική καριέρα, αυτός είσαι εσύ! Ένα αληθινό παράδειγμα επαγγελματισμού και ταπεινότητας. Είμαι σίγουρος πως έρχονται μεγάλα πράγματα για σένα σύντομα!».

Ο Πελίστρι απάντησε στα λόγια του Πορτογάλου γράφοντας: «Η ευχαρίστηση ήταν δική μου να μοιραστώ τα ίδια αποδυτήρια και να παίξω μαζί σου! Τι παίκτης, και το πιο σημαντικό, τι τύπος. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα δίπλα μου και δίπλα σε κάθε παίκτη σε αυτόν τον σύλλογο, είσαι ο ορισμός του ΑΡΧΗΓΟΥ».