Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Πρόταση της Ράγιο Βαγιεκάνο στον Χάμες Ροντρίγκες

Πρόταση της Ράγιο Βαγιεκάνο στον Χάμες Ροντρίγκες

Στην Ευρώπη και τη La Liga αναμένεται να αγωνιστεί ξανά ο Χάμες Ροντρίγκες, με τον Κολομβιανό άσο να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Ράγιο Βαγιεκάνο

Μετά το φανταστικό Copa America που πραγματοποίησε το φετινό καλοκαίρι ο Χάμες Ροντρίγκες, όπου αναδείχθηκε MVP και η Κολομβία έφτασε έως τον τελικό, ο 33χρονος μεσοεπιθετικός εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, αφού έμεινε ελεύθερος από την Σάο Πάολο, ήρθε σε επαφή με την Θέλτα, ωστόσο το deal δεν προχώρησε.

Τώρα, όμως, αυτή που κινείται δυναμικά για να κάνει δικό της τον 33χρονο άσο είναι η Ράγιο Βαγιεκάνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Relevo», η ομάδα της Μαδρίτης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κολομβιανό, ο οποίος παραμένει στην αγορά των ελεύθερων και δεν αποκλείεται άμεσα να προχωρήσει στην κατάθεση επίσημη πρότασης. Θυμίζουμε ότι η τελευταία ομάδα του Χάμες Ροντρίγκες ήταν η Σάο Πάολο, με την οποία μέτρησε δυο γκολ και τέσσερις ασίστ σε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Πολυτιμότερος παίκτης του Copa America ο Χάμες

Η Αργεντινή κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Κόπα Αμέρικα, καθώς επικράτησε με 1-0 της Κολομβίας.

MVP της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο άσος της Κολομβίας, που είχε φορέσει και τη φανέλα του Ολυμπιακού, έγραψε Ιστορία στα γήπεδα της Αμερικής, καθώς έδωσε έξι ασίστ, που αποτελεί ρεκόρ για την τελική φάση της διοργάνωσης, ενώ πέτυχε κι ένα γκολ.

Στις ομάδες του ο Χάμες μπορεί να βγάζει προβληματικό χαρακτήρα, καθώς όπου έπαιξε αντιμετώπισε θέματα με πειθαρχικά παραπτώματα, όμως με την Κολομβία μεταμορφώνεται σε ηγέτη της ομάδας. Πριν από το φετινό Κόπα Αμέρικα, έχει κάνει αντίστοιχα «όργια» και στο Μουντιάλ του 2014, όταν έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Κείμενο «μανιφέστο» των «87» κατά της ηγεσίας – Αποχώρηση από ΠΓ με αιχμές

Κατηγορούν τον Στέφανο Κασσελάκη πως ενώ η Πολιτική Γραμματεία είχε ως θέμα το μέλλον των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, δεν δόθηκε καμία πρόταση του προέδρου, ενώ άφησαν αιχμές για τη βουλευτική έδρα Ηλιόπουλου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024