Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Στάμενιτς: «Φανταστικός σύλλογος ο Ολυμπιακός, ανυπομονώ για το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη»

Στάμενιτς: «Φανταστικός σύλλογος ο Ολυμπιακός, ανυπομονώ για το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη»

Ο Μάρκο Στάμενιτς μίλησε για την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό και για το τι ζητάει από τον ίδιο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (26/8, 20:30) την Athens Kallithea για την δεύτερη αγωνιστική της Superleague και μίλησαν ενόψει της αναμέτρησης τόσο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όσο και ο Μάρκο Στάμενιτς.

Ο Νεοζηλανδός μέσος, που αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι, στάθηκε στην μέχρι τώρα προσαρμογή του στις δηλώσεις του, ενώ μίλησε και για το τι ζητάει από τον ίδιο ο Βάσκος τεχνικός των Πειραιωτών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ σε έναν φανταστικό σύλλογο, ανάμεσα σε υπέροχους ανθρώπους που με υποδέχθηκαν τόσο καλά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προσαρμογή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ σε έναν φανταστικό σύλλογο, ανάμεσα σε υπέροχους ανθρώπους που με υποδέχθηκαν τόσο καλά. Η Αθήνα είναι υπέροχη, έχει πολλά πράγματα να κάνεις. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον αλλά όλοι με έχουν βοηθήσει να προσαρμοστώ και είμαι χαρούμενος εδώ. Είχα μια αναποδιά στην αρχή με έναν μικροτραυματισμό αλλά τώρα έχω επιστρέψει και είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τον τίτλο».

Για το τι ζητάει από αυτόν ο Μεντιλίμπαρ: «Υπάρχει το εμπόδιο της γλώσσας γιατί εγώ μιλάω αγγλικά και αυτός ισπανικά, αλλά προσπαθώ να μάθω ισπανικά . Επίσης υπάρχουν άνθρωποι που μας βοηθούν με την μετάφραση και περνούν το μήνυμα. Ως προ τι το ζητάει από εμένα, αγωνίζομαι στη μεσαία γραμμή και όπως ξέρετε είναι πολλές οι απαιτήσεις στη συγκεκριμένη θέση τόσο για το επιθετικό όσο και για το αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού. Πότε να παίζω άμεσα, πότε να ηρεμώ το παιχνίδι. Γενικώς χτίζουμε μια καλή σχέση και νομίζω πως βρίσκομαι σε καλό δρόμο ώστε να αφομοιώσω όλα αυτά που θέλει ο προπονητής».

Για το ματς με την Καλλιθέα: «Φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες από το φετινό πρωτάθλημα, το Κύπελλο και από την παρουσία μας στην Ευρώπη. Ξεκινήσαμε με νίκη και αυτό θέλουμε να κάνουμε όλη τη χρονιά. Ανυπομονώ για το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Έζησα λίγο την ατμόσφαιρα στο φιλικό με τη Νότιγχαμ αλλά πραγματικά περιμένω το παιχνίδι της Δευτέρας».

Only in

Τι ΔΕΝ έδειξε η ΕΛ.ΑΣ. στο βίντεο για το τι είναι «μπάτσος»

Η συζήτηση που άνοιξε για τη λέξη «μπάτσος«, η επιλεκτική μνήμη της ΕΛ.ΑΣ., ο Αθανάσιος Πλεύρης και το δόγμα της ασφάλειας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024