Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η θέση του Ντόι στο plan b του «Μέντι»

Η θέση του Ντόι στο plan b του «Μέντι»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει στο μυαλό του την χρησιμοποίηση του Ντόι στο κέντρο της άμυνας αλλά περιμένει την προπόνηση του Σαββάτου

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Καλλιθέα, το βράδυ της Δευτέρας στο Καραϊσκάκη και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σχεδιάζει τα πλάνα του για την αναμέτρηση.

Όπως έχουμε αναφέρει Ρέτσος και Ντάνι Γκαρθία αναμένεται να επιστρέψουν στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής της σούπερ λίγκας.

Σε ότι αφορά τον Ρέτσο, ο διεθνής στόπερ θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο σε πιο εντατικούς ρυθμούς, ώστε να θέσει εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του.

Τα πάντα όμως θα ξεκαθαρίσουν για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό στην προπόνηση που θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» το Σάββατο στο Ρέντη και η αλήθεια είναι πως ο Ρέτσος κάνει μεγάλη προσπάθεια για να είναι οκ την Δευτέρα.

Έχει όμως εδώ ενδιαφέρον να δούμε το plan b που έχει στο μυαλό του ο Μεντιλίμπαρ, σε περίπτωση που τελικά ο Ρέτσος δεν είναι 100% έτοιμος, καθώς εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Ισπανός τεχνικός περιμένει και τον βαθμό ετοιμότητας του Μπιανκόν.

Εδώ λοιπόν υπάρχει το ενδεχόμενο «μετάθεσης» του Ντόι από τον άξονα της μεσαίας γραμμής στα μετόπισθεν, να παίξει δηλαδή στόπερ δίπλα στον Πιρόλα και σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα βρει θέση στο βασικό σχήμα ο Στάμενιτς.

Θυμίζουμε ότι ο Ντόι είχε ξεκινήσει στην μεσαία γραμμή  στον Βόλο αλλά στο δεύτερο μέρος έπαιξε και σαν κεντρικός αμυντικός, όταν βγήκε ο Μπιανκόν και πέρασε στο ματς ο Στάμενιτς.

Ο νεαρός αμυντικός έχει δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση και είναι σημαντικό για τον Μεντιλίμπαρ να ξέρει ότι έχει έναν παίκτη που μπορεί να βοηθήσει σε δύο θέσεις.

Αυτά είναι τα νεότερα μετά την σημερινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στο Ρέντη και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού θα περιμένει και την προπόνηση του Σαββάτου, προκειμένου να έχει ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση του Ρέτσου και του Μπιανκόν.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι και οι δύο θα προσπαθήσουν να προπονηθούν σε πιο εντατικό ρυθμό την Παρασκευή έτσι ώστε ν’ αυξήσουν τις πιθανότητες συμμετοχής τους στο δευτεριάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Σε περίπτωση που τελικά ο Ρέτσος ή ο Μπιανκόν είναι στο αρχικό σχήμα, τότε ο Ντόι θα παραμείνει στον άξονα της μεσαίας γραμμής δίπλα στον Σαντιάγκο Έσε.

Σε ότι αφορά τον Ντάνι Γκαρθία, είναι δεδομένο πως θα βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού και ο Ισπανός θα πάρει χρόνο συμμετοχής σαν αλλαγή. Ο Μεντιλίμπαρ περιμένει πως και πως τον συμπατριώτη του και θεωρεί ότι ο πολύπειρος Ισπανός θα δώσει πολλές λύσεις στην μεσαία γραμμή των «ερυθρόλευκων».

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Κείμενο «μανιφέστο» των «87» κατά της ηγεσίας – Αποχώρηση από ΠΓ με αιχμές

Κατηγορούν τον Στέφανο Κασσελάκη πως ενώ η Πολιτική Γραμματεία είχε ως θέμα το μέλλον των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, δεν δόθηκε καμία πρόταση του προέδρου, ενώ άφησαν αιχμές για τη βουλευτική έδρα Ηλιόπουλου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024