Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
US Open: Με Κοκκινάκη ο Τσιτσιπάς, με Γουάνγκ η Σάκκαρη

US Open: Με Κοκκινάκη ο Τσιτσιπάς, με Γουάνγκ η Σάκκαρη

Δύσκολες κληρώσεις για τους συμπατριώτες μας στο US Open - Αναλυτικά οι πιθανές διασταυρώσεις.

Το βράδυ της Πέμπτης (22/8) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του US Open 2024, με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, αλλά και τις πιθανές διασταυρώσεις μέχρι και τον μεγάλο τελικό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον πρώτο γύρο του φετινού US Open θα αντιμετωπίσει τον Θανάση Κοκκινάκη, ενώ τοποθετήθηκε στο ίδιο μισό με τους Γιάνικ Σίνερ, Κάρλος Αλκαράθ και Ντανίλ Μεντβέντεφ. Εάν ξεπεράσει το εμπόδιο του Κοκκινάκη, στον δεύτερο γύρο θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Νούνο Μπόργκες – Φεντερίκο Κορέα. Στον τρίτο γύρο έχει ως πιθανό αντίπαλο τον Φέλιξ Οζιέ Αλιασίμ και στον τέταρτο τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Στα προημιτελικά ο δρόμος του Τσιτσιπά διασταυρώνεται με αυτόν του Γιάνικ Σίνερ και στα ημιτελικά με τον αντίστοιχο του Κάρλος Αλκαράθ. Με τον Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να παίξει μόνο στον μεγάλο τελικό, καθώς ο Σέρβος βρίσκεται στην άλλη πλευρά του ταμπλό.

Όσον αφορά στην Μαρία Σάκκαρη, η Ελληνίδα τενίστρια στον πρώτο γύρο θα παίξει με την Γιαφάν Γουάνγκ, Νο. 78 στην παγκόσμια κατάταξη.

Στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ντιάνα Πάρι – Ξινγιού Γουάνγκ. Στον τρίτο γύρο η Μαρία έχει ως πιθανή αντίπαλο την Βικτόρια Αζαρένκα και στον τέταρτο την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα.

Στα προημιτελικά την Κόκο Γκοφ και στα ημιτελικά την Αρίνα Σαμπαλένκα. Με την Ιγκα Σβίατεκ μπορεί να βρεθεί μόνο στον μεγάλο τελικό, καθώς η Πολωνή τοποθετήθηκε στην άλλη πλευρά του ταμπλό.

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Κείμενο «μανιφέστο» των «87» κατά της ηγεσίας – Αποχώρηση από ΠΓ με αιχμές

Κατηγορούν τον Στέφανο Κασσελάκη πως ενώ η Πολιτική Γραμματεία είχε ως θέμα το μέλλον των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, δεν δόθηκε καμία πρόταση του προέδρου, ενώ άφησαν αιχμές για τη βουλευτική έδρα Ηλιόπουλου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024