Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ποδοσφαιριστής στην Κύπρο καταζητείται για ναρκωτικά – Ποιος είναι;

Ποδοσφαιριστής στην Κύπρο καταζητείται για ναρκωτικά – Ποιος είναι;

Εναντίον του έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση ναρκωτικών

Φωτογραφία και τα στοιχεία 21χρονου, ο οποίος καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή Νικόλα Γερολέμου, ημερομηνία γέννησης 08/04/2003, από Λεμεσό, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, ο οποίος συμμετείχε στην κυπριακή ποδοσφαιρική ομάδα «Ανόρθωση Μουτταγιάκας».

Η υπόθεση αφορά στην κατοχή ποσότητας κάνναβης, την οποία εντόπισαν μέλη της ΥΚΑΝ, την Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2024, μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό οικόπεδο, σε περιοχή της Λεμεσού. Η ποσότητα κάνναβης κατασχέθηκε από την Αστυνομία, ενώ το όχημα κατακρατήθηκε για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Συλλήψεις για την υπόθεση

Την ίδια μέρα, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, άντρας ηλικίας 38 ετών. Την Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024, ο 38χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης του, διάρκειας έξι ημερών.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση διάπραξης των αδικημάτων, 1. Συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, 2. Παράνομη κατοχή ναρκωτικών και 3. Κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Την υπόθεση διερευνά η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού).

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών –ΥΚΑΝ, στον τηλεφωνικό αριθμό 1498 ή με το κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805068, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Κείμενο «μανιφέστο» των «87» κατά της ηγεσίας – Αποχώρηση από ΠΓ με αιχμές

Κατηγορούν τον Στέφανο Κασσελάκη πως ενώ η Πολιτική Γραμματεία είχε ως θέμα το μέλλον των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, δεν δόθηκε καμία πρόταση του προέδρου, ενώ άφησαν αιχμές για τη βουλευτική έδρα Ηλιόπουλου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024