Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του προέδρου της τράπεζας Morgan Stanley International, Τζόναθαν Μπλούμερ, και της συζύγου του, Τζούντι Μπλούμερ, που «χάθηκαν» μαζί στο ναυάγιο των κροίσων στα ανοιχτά της Σικελίας, μια υπόθεση που συγκλόνισε όλο τον κόσμο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια του ζεύγους αναφέρουν ότι το πένθος είναι αφάνταστο, αλλά παρηγοριά τους είναι ότι «είναι μαζί ακόμη και τώρα». Επιπλέον, εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στις αρχές της Ιταλίας που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάσυρση των θυμάτων του ναυαγίου από την πολυτελή θαλαμηγό «Bayesian».

«Θρηνούμε για τους αγαπημένους μας» – Η ανακοίνωση

Αρχικά αναφέρουν: «Θρηνούμε για τους αγαπημένους μας και για όλους όσοι επλήγησαν από την τραγωδία. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και σε όλους όσοι βοήθησαν ακούραστα σε αυτή την επιχείρηση διάσωσης, τονίζουν μεταξύ άλλων.

Και προσθέτουν: «Οι γονείς μας ήταν απίστευτοι άνθρωποι και πηγή έμπνευσης για πολλούς, αλλά πρώτα και κύρια επικεντρώνονταν και αγαπούσαν την οικογένειά τους και το να περνούν χρόνο με τα νέα τους εγγόνια. Μαζί για πέντε δεκαετίες, η μόνη μας παρηγοριά είναι ότι είναι ακόμα μαζί τώρα. Αυτό είναι ένα αφάνταστο πένθος που πρέπει να επωμιστούμε. Το μόνο που ζητάμε είναι να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μας αυτή τη στιγμή».

Ο Τζόναθαν και η Τζούντι Μπλούμερ έχασαν μαζί τη ζωή τους στο ναυάγιο του «Bayesian»

Πρόεδρος της Morgan Stanley International, ο Τζόναθαν Μπλούμερ

«Υγρός τάφος» η Σικελία για τους κροίσους που έκαναν κρουαζιέρα στα νερά της με το superyacht «Bayesian»

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έληξε χθες το θρίλερ με τους έξι αγνοούμενους που επέβαιναν στο πολυτελές γιοτ «Bayesian», όταν αυτό ναυάγησε στα ανοιχτά των ακτών την περασμένη Δευτέρα, εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας. Όλοι οι αγνοούμενοι εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο βυθισμένο σκάφος.

Οι έξι κροίσοι που παγιδεύτηκαν στον πολυτελές γιοτ και βρήκαν φρικτό θάνατο στον πάτο του βυθού, είναι ο επιχειρηματίας τεχνολογίας Μάικ Λιντς και η 18χρονη κόρη του Χάνα Λιντς, ο μη εκτελεστικός πρόεδρος της Morgan Stanley International Τζόναθαν Μπλούμερ και η σύζυγός του Τζούντι Μπλούμερ, καθώς και ο Κρις Μορβίλο δικηγόρος στην Clifford Chance που εκπροσωπούσε τον Λιντς σε δικαστική υπόθεση που κέρδισε και η σύζυγός του, Νέντα Μορβίλο.

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας τεχνολογίας, Μάικ Λιντς, γνωστός και ως « Βρετανός Μπιλ Γκέιτς»

Στη θαλαμηγό επέβαινε και η 18χρονη κόρη του Μάικ Λιντς, η Χάνα

Νεκρός ανασύρθηκε και ο δικηγόρος που Λιντς, Κρις Μορβίλο, εργαζόμενος στην Clifford Chance

Η βύθιση του «Bayesian» παρέσυρε στο θάνατο και την σύζυγο του Κρις, Νέντα Μορβίλο