Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o

Ταϊλάνδη: Πύθωνας 3,5 μέτρων ξετρύπωσε από τουαλέτα και δάγκωσε νεαρό

«Κρατούσα σφιχτά το λαιμό του φιδιού, προσπαθώντας να το τραβήξω από την τουαλέτα, αλλά ήταν απίστευτα δυνατό και δεν κουνιόταν», περιγράφει ο νεαρός για την περιπέτειά του.

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας νεαρός στην Ταϊλάνδη, όταν τον δάγκωσε στα γεννητικά του όργανα ένας τεράστιος πύθωνας.

Στο βίντεο, που ο ίδιος δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται η μάχη που έδωσε ο Thanat με τον πύθωνα, ο οποίος βγήκε από τη λεκάνη της τουαλέτας του.

Το μπάνιο του έχει γεμίσει αίμα, ενώ αυτός συνεχίζει να χτυπά απεγνωσμένα το ερπετό μέχρι θανάτου με το βουρτσάκι.

Όπως εξηγεί, είχε σηκωθεί γύρω στις 10.00 π.μ. και, ως συνήθως, είχε τραβήξει το καζανάκι της τουαλέτας πριν τη χρησιμοποιήσει για να απομακρύνει «τυχόν ανεπιθύμητες εκπλήξεις», οπότε πίστευε ότι καθόταν με ασφάλεια.

Δυστυχώς, τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε. Λίγα λεπτά αργότερα ο Thanat «ένιωσε έναν έντονο πόνο» στους όρχεις του και συνειδητοποίησε ότι κάτι του δάγκωνε τα γεννητικά όργανα.

«Άπλωσα το χέρι μου προς τα κάτω και προς μεγάλη μου φρίκη, άρπαξα ένα φίδι από το λαιμό, με τους κυνόδοντές του ακόμα βυθισμένους μέσα μου…», λέει.

Οι γιατροί του είπαν ότι δεν θα χρειαζόταν ράμματα, καθώς η πληγή δεν ήταν αρκετά βαθιά, και θα επουλωθεί σε μερικές εβδομάδες

Και περιγράφει: «Πήδηξα πάνω και το τράβηξα αμέσως. Εκείνη τη στιγμή, δεν ένιωσα τόσο τον πόνο γιατί ήμουν σε σοκ. Κρατούσα σφιχτά το λαιμό του φιδιού, προσπαθώντας να το τραβήξω από την τουαλέτα, αλλά ήταν απίστευτα δυνατό και δεν κουνιόταν. Πανικόβλητος εντόπισα μια βούρτσα τουαλέτας κοντά και άρχισα να χτυπάω το φίδι όσο πιο δυνατά μπορούσα».

Μετά τη μάχη του με τον πύθωνα, ο νεαρός άνδρας πήγε αμέσως σε νοσοκομείο για να κάνει εμβόλιο τετάνου. Οι γιατροί του είπαν ότι δεν θα χρειαζόταν ράμματα, καθώς η πληγή δεν ήταν αρκετά βαθιά, και θα επουλωθεί σε μερικές εβδομάδες.

«Είμαι τυχερός που δεν ήταν ένα δηλητηριώδες φίδι. Μια κόμπρα θα με σκότωνε. Αλλά δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει αυτή την τουαλέτα από τότε. Και κάθε φορά που πηγαίνω, ελέγχω τι υπάρχει μέσα και βάζω μια βούρτσα για να βεβαιωθώ», καταλήγει ο Thanat για την περιπέτειά του.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Only in

Γιατί το υπερπολυτελές σκάφος «Bayesian» βυθίστηκε τόσο γρήγορα;

Για τους Ιταλούς εισαγγελείς που ερευνούν το περιστατικό, το ενδιαφέρον τους θα επικεντρωθεί στο κατά πόσο ο καπετάνιος στο σκάφος έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψει την τραγωδία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024