Σε καλοκαιρινό της… στέκι θα μετατρέψει τη Μύκονο η Ανίττα, όπως όλα δείχνουν. Η ποπ σταρ, μετά τις περσινές διακοπές της στο νησί των Ανέμων μαζί με τον -τότε- σύντροφό της Ιταλό ηθοποιό Σιμόν Σουσίνα, αποφάσισε να επιστρέψει και φέτος στα μέρη μας. Τι κι αν ερωτικά ήταν solo; Η εκρηκτική βραζιλιάνα το διασκέδασε και αναστάτωσε τα στενά και τις παραλίες του νησιού.

Έτσι μετά τα «ώπα» και το (κάτι σαν) συρτάκι στα Ματογιάννια τα ξημερώματα, αλλά και τους σέξι χορούς της στο κλαμπ Lio – όπου μάλιστα γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο, καθώς δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να αρχίζει να ερμηνεύει ένα κομμάτι της στα ισπανικά ξεσηκώνοντας το κοινό, η κάμερα του Mykonos Live TV «συνέλαβε» την Ανίττα στην παραλία να προκαλεί μικρά… εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό.

Η εκρηκτική βραζιλιάνα επέλεξε ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι, που άφηνε λίγα στη φαντασία, για τις στιγμές της στις παραλίες του νησιού. Μαζί με μερικές φίλες της έκαναν βουτιές, φωτογραφήθηκαν και, φυσικά, τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Στιγμές, που και η ίδια η ποπ σταρ έχει μοιραστεί και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας στους περίπου 65 εκατομμύρια followers της πώς τα πέρασε στη Μύκονο.

View this post on Instagram

A post shared by Anitta 🎤 (@anitta)

* Πηγή: Mykonos Live TV