Οι αδελφοί Dean και Dan Caten, που αποτελούν το σχεδιαστικό δίδυμο Dsquared2, έφτασαν στη Μύκονο έτοιμοι να δώσουν και φέτος το δικό τους …χρώμα στο νησί των Ανέμων με την ζωντάνια και το κέφι τους.

Απολαμβάνοντας διακοπές με το δικό τους ξεχωριστό στιλ

Οι Καναδοί με τις ιταλικές ρίζες εντοπίστηκαν από την κάμερα του Mykonos Live TV να περπατούν στα Ματογιάννια σαν απλοί τουρίστες. Εκείνο που προξένησε εντύπωση ήταν πως ο Dean, αν και δεν έκανε ψυχρά, φορούσε μακρυμάνικο φούτερ με εμφανές το λογότυπο της φίρμας Dsquared2.

Οι διάσημοι σχεδιαστές

Οι δίδυμοι Dean και Dan Caten, γνωστοί στη βιομηχανία της μόδας ως DSquared2, γεννήθηκαν στο Τορόντο του Καναδά το 1964. Πρόκειται για δύο απ’ τα διασημότερα ονόματα στο χώρο με εκατομμύρια fans παγκοσμίως. Είναι μονοζυγωτικοί δίδυμοι και έχουν πολύ στενή σχέση μεταξύ τους.

Τα δύο αγόρια ήταν θύματα συνεχούς bullying. «Μας έδερναν ακόμα και κορίτσια… Ήματαν πολύ μικροκαμωμένοι. Ήμασταν από μία φτωχή οικογένεια. Ντυνόμασταν χάλια. Ήμασταν θηλυπρεπείς. Μας παρενοχλούσαν συνεχώς. Ήταν διασκεδαστικό για όλους» έχει δηλώσει σε συνέντευξη του ο Νταν Κάτεν.

Όταν ήταν έφηβοι, οι γονείς των Κάτεν δεν μπορούσαν πλέον να τους φροντίσουν και η καναδική κυβέρνηση έπρεπε να παρέμβει. Οι δίδυμοι άλλαξαν διάφορες ανάδοχες οικογένειες και τελικά εγκαταστάθηκαν σε ένα ζευγάρι στην Αριζόνα με βίαιη συμπεριφορά.