Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Έλλη Κοκκίνου λόγω ενός ιού στο αναπνευστικό που την ταλαιπωρεί, με αποτέλεσμα να ακυρώσει τις προγραμματισμένες της συναυλίες.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Αυγούστου η Έλλη Κοκκίνου δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

Η τραγουδίστρια δείχνει ένα αντικείμενο με χρώματα και γράφει: «Μου έφεραν και παιχνίδι για να μη βαριέμαι…»

Οι ακυρώσεις των συναυλίων σε Αρεόπολη και Ρόδο λόγω νοσηλείας

Την είδηση της νοσηλείας της γνωστοποίησε η ίδια η τραγουδίστρια, θέλοντας να ενημερώσει το κοινό της για το λόγο που αναβάλλεται η προγραμματισμένη συναυλία στην Αρεόπολη Λακωνίας.

Το βράδυ της Πέμπτης 22 Αυγούστου η Έλλη Κοκκίνου επέστρεψε στα social media για να πληροφορήσει το κοινό της Ρόδου ότι η κατάσταση της υγείας της, δεν επιτρέπει να παραβρεθεί ούτε στη συναυλία που είχε προγραμματίσει στο νησί.

Συγκεκριμένα, με ένα Instagram story ανακοίνωσε: «Αγαπημένοι μου δυστυχώς θα πρέπει να ακυρώσω και τν εμφάνισή μου στη Ρόδο το Σάββατο 24/8. Ήθελα τόσο πολύ να βρεθούμε αλλά οι εντολές του γιατρού δεν μου το επιτρέπουν.

Ο αγαπημένος μου Λευτέρης Πανταζής θα είναι εκεί για να σας διασκεδάσει, όπως μοναδικά γνωρίζει! Ευχαριστώ για την κατανόηση! Ελπίζω να τα πούμε σύντομα!!!»

Η νέα ανάρτηση της τραγουδίστριας