Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ελλη Κοκκίνου: Τι λέει ο γιατρός της για την κατάσταση της υγείας της

Ελλη Κοκκίνου: Τι λέει ο γιατρός της για την κατάσταση της υγείας της

Ποιο είναι το πρόβλημα με την υγεία της που αντιμετωπίζει η τραγουδίστρια.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες η Έλλη Κοκκίνου. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η τραγουδίστρια με ανάρτηση της στα social media την Τετάρτη 21 Αυγούστου. Μία ιογενής λοίμωξη την ανάγκασε να απευθυνθεί στον γιατρό και να ακυρώσει την επόμενη προγραμματισμένη της εμφάνιση στην Αρεόπολη.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Αυγούστου, ο θεράπων ιατρός της τραγουδίστριας μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Summer’s Cool στον ΣΚΑΪ, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από την κατάσταση της υγείας της, διαβεβαιώνοντας πως η Έλλη Κοκκίνου είναι μία χαρά και σύντομα θα βρίσκεται στο σπίτι της.

Πότε παίρνει εξιτήριο

«Η κυρία Κοκκίνου είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ταλαιπωρείται από μία ιογενή λοίμωξη του αναπνευστικού εδώ και μία εβδομάδα. Της έχει επηρεάσει λίγο το βρογχικό άσθμα, παίρνει αντιβιοτική αγωγή και σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει στο σπίτι της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιατρός, κύριος Βασίλης Ιορδανόγλου.

Ωστόσο, η Έλλη Κοκκίνου φαίνεται να έχει βρει ξανά τη διάθεση και το χιούμορ της, παρά την ταλαιπωρία που περνάει. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε από τη νέα ανάρτηση που έκανε μέσα από το νοσοκομείο, όπου δείχνει το γεύμα που της έδωσαν, γράφοντας:  «Τόσο υγιεινό, ούτε εγώ το αντέχω».

Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Πώς ανακοίνωσε η ίδια το πρόβλημα της υγείας της

«Τελικά αυτό που με ταλαιπωρεί μέρες τώρα δεν ήταν μια φαρυγγίτιδα αλλά κάποιος ιός. Γι’ αυτό το λόγο με μεγάλη μου λύπη θα πρέπει να αναβάλλω τη προγραμματισμένη μου εμφάνιση στην Αρεόπολη Λακωνίας στις 23/8. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση αλλά κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι μας να τα ξεπεράσουμε. Θα τα πούμε όμως σε μια νέα ημερομηνία που θα ανακοινώσουμε σύντομα. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Να είστε καλά», έγραψε χαρακτηριστικά στην προχθεσινή ανάρτησή της.

Only in

Ο σκύλος που καταπίνει λαίμαργα το φαγητό του χρειάζεται την προσοχή σας

Ένας σκύλος που τρώει με βουλιμία, μπορεί να το κάνει επειδή η τροφή του είναι εύγευστη. Αλλά υπάρχει και η περίπτωση, η πράξη του αυτή να φανερώνει και άλλα πράγματα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024