Είναι εδώ και καιρό που κυκλοφορούν ότι η Μέριλ Στριπ και ο Μάρτιν Σορτ είναι το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ.

Το γεγονός πως η Μέριλ Στριπ και ο Μάρτιν Σορτ εμφανίστηκαν πιασμένοι χέρι – χέρι στην πρεμιέρα της 4ης σεζόν του «Only Murders in the Building» στο Λος Άντζελες έκανε και πάλι τις φήμες να φουντώσουν.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους δύο ηθοποιούς να κρατιούνται χέρι-χέρι καθώς πήγαιναν στο afterparty της σειράς του Hulu.

Η Μέριλ Στριπ εμφανίστηκε στην 3η σεζόν ως guest χαρακτήρας, ενώ ο Μάρτιν Σορτ είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς «Only Murders in the Building».

Φωτογραφίες και βίντεο από την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτό που δεν έχουν παραδεχτεί δημόσια οι δυο τους.

Η νέα μάλιστα κοινή εμφάνιση της Μέριλ Στριπ με τον Μάρτιν Σορτ έρχεται οκτώ μήνες αφότου εκπρόσωπος του ηθοποιού διέψευσε στο People ότι οι ηθοποιοί είναι μαζί.

Η διάψευση για τη Μέριλ Στριπ

«Είναι απλώς πολύ καλοί φίλοι, τίποτα περισσότερο», είχε δηλώσει τον Ιανουάριο εν μέσω έντονων φημών, καθώς εθεάθησαν να κάθονται μαζί στις Χρυσές Σφαίρες.

Η πολυβραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός χώρισε με τον σύζυγό της Ντον Γκάμερ αθόρυβα μετά από τέσσερις δεκαετίες γάμου και έχοντας αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

«Ο Ντον Γκάμερ και η Μέριλ Στριπ έχουν χωρίσει πάνω από 6 χρόνια και ενώ θα νοιάζονται πάντα ο ένας για τον άλλον, έχουν επιλέξει χωριστές ζωές», ανέφερε εκπρόσωπος της ηθοποιού στο Us Weekly σε ανακοίνωσή του.

Ο Μάρτιν Σορτ ήταν παντρεμένος με τη Νάνσι Ντόλμαν από το 1980 μέχρι τον θάνατο της το 2010, μετά από μάχη με τον καρκίνο των ωοθηκών.