Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μάικλ Μάντσεν: Τι απαντά στις εναντίον του κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία

Μάικλ Μάντσεν: Τι απαντά στις εναντίον του κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία

Ένας από τους πιο γνωστούς δευτεραγωνιστές του Χόλιγουντ συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εναντίον της εν διαστάσει συζύγου του.

Μπορεί το όνομά του να μην το θυμάσαι, αλλά το πρόσωπό του δεν το ξεχνάς. Άλλωστε μιλάμε για έναν από τους γνωστούς δευτεραγωνιστές του Χόλιγουντ και αγαπημένο παιδί του Κουέντιν Ταραντίνο, έχοντας παίξει σε μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες όπως «Reservoir Dogs», «Kill Bill», «Donnie Brasco», «Once Upon a Time in Hollywood». Ο λόγος φυσικά για τον Μάικλ Μάντσεν, το όνομα του οποίου πριν από μερικές ημέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αλλά για όλους τους λάθος λόγους.

Όπως έγινε γνωστο, ο 65χρονος ηθοποιός συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου για ενδοοικογενειακή βία. Σύμφωνα με την αστυνομία του Λος Άντζελες, ο  Μάικλ Μάντσεν έσπρωξε την εν διαστάσει σύζυγό του Ντίννα, η οποία τον είχε επισκεφθεί και στη συνέχεια την έκλεισε έξω από το σπίτι.

Τώρα, περίπου 5 ημέρες αργότερα, ο ηθοποιός των ταινιών «Kill Bill» αποφάσισε να απαντήσει στις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, μέσω του δικηγόρου του. «Δεν είναι ένοχος ο Μάικλ. Την αντιμετώπισε και της ζήτησε να φύγει, καθώς έχει γίνει ένα συνεχές πρόβλημα» είπε ο Πέρι Γουάντερ και συμπλήρωσε, κατηγορώντας την Ντίννα Μάντσεν: «Εκείνη είναι που εισέβαλε στο σπίτι του».

«Ο Μάικλ επέδειξε τεράστια συμπόνια και αυτοσυγκράτηση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου προς την εν διαστάσει σύζυγό του. Σίγουρα δεν είναι ένοχος για ενδοοικογενειακή βία» τόνισε ο δικηγόρος.

Από την πλευρά της, η Ντίννα Μάντσεν σε ανακοίνωση που εξέδωσε, τόνισε: «Ο Μάικλ παλεύει με προσωπικά ζητήματα. Εγώ και τα παιδιά μας τον υποστηρίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Θα θέλαμε να ζητήσουμε την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή».

Only in

Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ: Ο τυφώνας Μπέριλ έδειξε το μέλλον - Ο χάρτης του Ατλαντικού που τρομάζει

Η κλιματική αλλαγή δεν απειλεί μόνο τη θαλάσσια ζωή, αλλά και μεγάλες πόλεις - Τι ρόλο παίζει η αύξηση της θερμοκρασίας στον Βόρειο Ατλαντικό στη δημιουργία τυφώνων σαν τον καταστροφικό Μπέριλ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024