Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η Μέγκαν Μαρκλ απογοητευμένη από τον πρίγκιπα Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ απογοητευμένη από τον πρίγκιπα Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι παραμένει προσκολλημένος στο παρελθόν, κάτι που έχει απογοητεύσει τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ που ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Ένας φίλος του πρίγκιπα Χάρι ισχυρίστηκε πως ο δούκας του Σάσεξ είναι ένα «θυμωμένο αγόρια» που θέλει απελπισμένα να τον «θαυμάζουν περισσότερο», με αποτέλεσμα ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας να προτείνει ότι αυτό μπορεί να απογοητεύσει τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ.

Ενώ πλησιάζουν τα 40ά γενέθλια του πρίγκιπα Χάρι, ένας παλιός του φίλος αναφέρει ότι αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο του αναπολώντας το παρελθόν. Λαχταρά μάλιστα την αγάπη και τον θαυμασμό που είχε από το βρετανικό κοινό πριν αποχωρήσει από τα βασιλικά του καθήκοντα το 2020.

«Είναι ένα θυμωμένο αγόρι. Τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως ήθελε» αποκάλυψε η πηγή στους The Times. «Νομίζω ότι του λείπει απελπισμένα να είναι εδώ στη Βρετανία και θέλει να τον θαυμάζουν περισσότερο. Όποιος τον γνωρίζει αισθάνεται ότι θα προτιμούσε να είναι κορυφαίος εδώ με όλους να τον αγαπούν, όπως κάνουν με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον».

Αυτή η λαχτάρα του για την προηγούμενη ζωή λέγεται ότι είναι απογοητευτική για τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, η οποία τον ενθαρρύνει να επικεντρωθεί στο μέλλον τους με τα δύο τους παιδιά, αντί να είναι προσκολλημένος στο παρελθόν.

«Αν η Μέγκαν Μαρκλ ενθαρρύνει τον πρίγκιπα Χάρι να αφήσει πίσω του το παρελθόν και να προχωρήσει, τότε νομίζω ότι είναι μια υγιής κίνηση. Έχουν πάρει την απόφασή τους, εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα και έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο» επισημαίνει η πρώην ανταποκρίτρια του BBC Jennie Bond.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν τη δύσκολη επιλογή να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020, μετακομίζοντας στην Καλιφόρνια με τα δύο τους παιδιά, πρίγκιπα Άρτσι και πριγκίπισσα Λίλιμπετ. Ο πρίγκιπας Χάρι επιβεβαίωσε ότι είναι πλέον επίσημα κάτοικος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής μετά από τέσσερα χρόνια.

«Αναφέρει ότι πλέον θεωρεί τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ως το σπίτι του -τουλάχιστον προς το παρόν. Το να σκέφτεται τις αδικίες του παρελθόντος και να ξαναζεί με παλιούς καβγάδες είναι χάσιμο ζωής και νομίζω ότι η Μέγκαν Μαρκλ το βλέπει αυτό» υπογραμμίζει η Jennie Bond.

Η Μέγκαν Μαρκλ κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον

H Jennie Bond εξηγεί και γιατί μπορεί να είναι πιο εύκολο για τη Μέγκαν Μαρκλ να κοιτάξει στο μέλλον. Δεν είχε μακροχρόνιους δεσμούς με τη βασιλική οικογένεια σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Χάρι. «Είναι εύκολο για τη Μέγκαν Μαρκλ να ανυπομονεί. Είναι σε μια χώρα και ακολουθεί έναν τρόπο ζωής που είναι τόσο συνηθισμένη και ξεκάθαρα αγαπά. Αλλά ο πρίγκιπας Χάρι θέλει να επανενωθεί με την οικογένειά του. Προφανώς θα σκέφτεται τι έχει συμβεί και πώς έχουν φτάσει σε αυτή την κατάσταση.

Και αυτό είναι μάλλον απογοητευτικό για τη Μέγκαν Μαρκλ. Φαίνεται να νιώθει άνετα με την αποξένωση από την οικογένειά της. Δεν νομίζω ότι ο πρίγκιπας Χάρι ξοδεύει όλο τον χρόνο του κοιτάζοντας πίσω… αλλά ο Χάρι που ήξερα ως νεαρό αγόρι ήταν κάποιος που του άρεσε να χαζεύει την οικογένειά του και να διασκεδάζει μαζί τους».

Η σχέση του πρίγκιπα Χάρι με την οικογένειά του, ιδιαίτερα τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο, γίνεται όλο και πιο τεταμένη τα τελευταία χρόνια μετά από μια σειρά συγκλονιστικών αποκαλύψεων και ισχυρισμών που έγιναν στα εκρηκτικά του απομνημονεύματα «Spare».

Στο βιβλίο του ο πρίγκιπας Χάρι αναπολεί πιο ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά του, υπονοώντας μια οδυνηρή αίσθηση μελαγχολίας για τα γεγονότα που έχουν εκτυλιχθεί. Ωστόσο, ο πρίγκιπας Χάρι έχει εκφράσει την επιθυμία του να διορθώσει τη σχέση με την οικογένειά του, ειδικά μετά τις διαγνώσεις με καρκίνο του πατέρα του και της κουνιάδας του Κέιτ Μίντλετον στις αρχές του έτους.

Only in

Οι ίντριγκες του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με τους «87» και τους 8 «κρυπτόμενους», κούρασαν τον κόσμο

Το γάντι του Πολάκη στον Κασσελάκη για την ηγεσία, ο «ανταρτοπόλεμος» των προσκείμενων στον Τσίπρα κι ένας ΣΥΡΙΖΑ που έχει κουράσει την κοινωνία με την συνεχιζόμενη εσωστρέφειά του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024