Σάββατο 24 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Τομ Κρουζ στέκεται στο πλευρό της κόρης του Σούρι

Ο Τομ Κρουζ στέκεται στο πλευρό της κόρης του Σούρι

Μπορεί να μην έχουν απαθανατιστεί μαζί για εδώ και πάνω μία δεκαετία, ωστόσο ο Τομ Κρουζ αναλαμβάνει τα έξοδα του κολεγίου της 18χρονης κόρης του Σούρι.

Με τη Σούρι Κρουζ να είναι τώρα πρωτοετής στο κολέγιο Carnegie Mellon, ο πατέρας της Τομ Κρουζ έχει αναλάβει τα έξοδά του που ανέρχονται σε 65 χιλιάδες δολάρια τον χρόνο.

Η 18χρονη Σούρι Κρουζ μετακόμισε στους κοιτώνες την Κυριακή με τη βοήθεια της μητέρας της Κέιτι Χολμς. Τα μαθήματά της ξεκινούν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του κολεγίου, στις 26 Αυγούστου.

Η Σούρι Κρουζ δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τα δίδακτρα, καθώς τα έχει αναλάβει ο διάσημος ηθοποιός Τομ Κρουζ. Είναι κάτι που είχε αποφασιστεί από το διαζύγιό του με την Κέιτι Χολμς.

Ο Τομ Κρουζ εκτός από το κολέγιο της 18χρονης κόρης του Σούρι καλύπτει και ό,τι αφορά τα ιατρικά, οδοντιατρικά, ασφαλιστικά, εκπαιδευτικά και άλλα εξωσχολικά έξοδά της.

«Ο Τομ Κρουζ πληρώνει πράγματι για τα δίδακτρα της Σούρι. Πάντα πλήρωνε για την εκπαίδευσή της και δεν θα σταματούσε ποτέ, καθώς είναι ο άνθρωπος που θα σταθεί στο πλευρό σου» ανέφερε ένα φιλικό πρόσωπο του ηθοποιού στην DailyMail.

Πάντα στο πλευρό της Σούρι ο Τομ Κρουζ

«Δεν δίστασε ποτέ να πληρώσει τη διατροφή και τα έξοδα της κόρης του. Δεν κάνει πίσω όταν έχει δώσει τον λόγο του. Εκπληρώνει την υποχρέωσή του» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Αλλά πιθανότατα δεν θα πληρώνει πλέον στην Κέιτι Χολμς τη διατροφή 38.000 δολαρίων τον χρόνο δεδομένου ότι η Σούρι Κρουζ είναι πλέον 18 ετών.

Και όλα αυτά ενώ ο Τομ Κρουζ και η κόρη του Σούρι δεν έχουν φωτογραφηθεί μαζί για εδώ και πάνω από μια δεκαετία. Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν τον Απρίλιο του 2013.

Η Σούρι έχει αφήσει να εννοηθεί πως δεν έχει καλές σχέσεις με τον διάσημο πατέρα της, καθώς άλλαξε το επίθετό της από Κρουζ σε Noelle, που είναι το μεσαίο όνομα της μητέρας της Κέιτι Χολμς.

Only in

Ο Τραμπ αλλάζει (σχεδόν) τα πάντα και κυνηγά την Καμάλα Χάρις στις δημοσκοπήσεις

Με την Χάρις να προηγείται στις δημοσκοπήσεις, ο Ντόναλντ Τραμπ προσέλαβε τους παλιούς του συμβούλους, αλλάζει στρατηγική, αλλά δεν συγκρατείται από το να προσβάλει την Καμάλα Χάρις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024