Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο χειρότερος εφιάλτης του Καρόλου για πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ

Ο χειρότερος εφιάλτης του Καρόλου για πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ

Ο βασιλιάς Κάρολος θα έχει πια να ανησυχεί εκ νέου για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ αν επαληθευτούν οι αναφορές που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οι εικασίες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό φέρεται να επιβεβαιώνονται, με το Netflix να είναι απίθανο να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Μια ενδεχόμενη διακοπή της συνεργασίας του Netflix με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ θα σηματοδοτήσει πιθανές αναταράξεις και αφήνει τον βασιλιά Κάρολο τρομοκρατημένο.

Μετά την αποχώρηση από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ υπέγραψαν πενταετή συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με τον γίγαντα του streaming και άρχισαν να εκμεταλλεύονται την επωνυμία τους για να έχουν εισοδήματα.

Ο δημοσιογράφος Dan Wootton αποκάλυψε ότι μια πηγή του μετέφερε πως ο βασιλιάς Κάρολος ανησυχεί για το συμβόλαιό τους, καθώς θα ξεμείνουν από χρήματα.

«Αυτός είναι ο χειρότερος εφιάλτης του βασιλιά Καρόλου. Είναι τρομοκρατημένος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Dan Wootton περιέγραψε την τρέχουσα κατάσταση ως χτύπημα από το Netflix. «Μετά από χρόνια αποτυχιών και μη παραδόσεων, έρχεται η διακοπή της συνεργασίας με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Εντείνονται οι φήμες για πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ

Τις φήμες για τη διακοπή του συμβολαίου με το Netflix φέρεται να επιβεβαιώνει και ο διευθυντής σύνταξης του The Hollywood Reporter Matthew Belloni.

«Το Netflix δεν αναμένεται να ανανεώσει την πενταετή συμφωνία αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων που υπογράφτηκε το 2020» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Το Spotify ολοκλήρωσε επίσης τη συνεργασία μαζί τους νωρίτερα μέσα στη χρονιά, κάτι που απέδειξε ότι η μετάβαση των Σάσεξ σε μεγιστάνες των μέσων ενημέρωσης δεν είναι τόσο απρόσκοπτη όσο θα ήλπιζαν.

Ο βασιλιάς Κάρολος θα έχει πια να ανησυχεί για νέες εκρηκτικές αποκαλύψεις από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ αν χάσουν και αυτό το συμβόλαιο που τους απέφερε αρκετά εκατομμύρια δολάρια.

Only in

Οι ίντριγκες του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με τους «87» και τους 8 «κρυπτόμενους», κούρασαν τον κόσμο

Το γάντι του Πολάκη στον Κασσελάκη για την ηγεσία, ο «ανταρτοπόλεμος» των προσκείμενων στον Τσίπρα κι ένας ΣΥΡΙΖΑ που έχει κουράσει την κοινωνία με την συνεχιζόμενη εσωστρέφειά του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024