Σάββατο 24 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Οι τρελές απαιτήσεις του Κάνιε Γουέστ στις περιοδείες του

Οι τρελές απαιτήσεις του Κάνιε Γουέστ στις περιοδείες του

Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ο Κάνιε Γουέστ καταφέρνει να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο.

Με αφορμή την εμφάνισή του στο Goyang Stadium στη Σεούλ της Νότιας Κορέας έγιναν γνωστά και τα αιτήματα του διάσημου ράπερ Κάνιε Γουέστ στις εμφανίσεις του.

Ο Κάνιε Γουέστ ζήτησε συγκεκριμένα για την εμφάνισή του 40 φορτηγά γεμάτα με χρυσή άμμο, που θα καλύψει τη σκηνή που θα εμφανιστεί.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η DailyMail, το αίτημα αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στους «κανόνες» που έχει θέσει ο ράπερ στο προσωπικό του για κάθε του περιοδεία.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να εξασφαλιστεί η διαμονή του ίδιου και της συζύγου του, Μπιάνκα Σενσόρι, σε πολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο πρέπει να ανήκει στους ομίλους Ritz, Four Seasons ή Aman.

Το συνεργείο του μπορεί να φιλοξενηθεί σε διαφορετικό ξενοδοχείο, ωστόσο πρέπει να είναι πέντε αστέρων.

Τι απαιτεί για το προσωπικό του ο Κάνιε Γουέστ

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του, το προσωπικό του πρέπει να είναι ντυμένο στα μαύρα και να μη χρησιμοποιεί καθόλου κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, απαγορεύεται το αλκοόλ, το κάπνισμα και τα ναρκωτικά.

Σε κάθε συναυλιακό χώρο που βρίσκεται, ο Κάνιε Γουέστ απαιτεί να υπάρχουν τέσσερις ιδιωτικές αίθουσες που κλειδώνουν. Μάλιστα, θέλει τα έπιπλα που βρίσκονται μέσα σε αυτές να είναι μαύρα.

Δεν επιτρέπονται τα πλαστικά μπουκάλια, πιάτα μιας χρήσεως και παρόμοια σκεύη. Ο Κάνιε Γουέστ θέλει επίσης, μαύρες πετσέτες χεριών, οι οποίες πρέπει να είναι προπλυμένες, ενώ χρειάζεται ακόμα δέκα μεγάλες πετσέτες μπάνιου, στο ίδιο χρώμα.

Ενώ σε πολλούς καλλιτέχνες αρέσει το φαγητό στα backstage των συναυλιών τους, ο Κάνιε Γουέστ ζητά μόνο μια πιατέλα με φρούτα, 24 μπουκάλια νερό και 4 χυμούς.

Only in

Ο Τραμπ αλλάζει (σχεδόν) τα πάντα και κυνηγά την Καμάλα Χάρις στις δημοσκοπήσεις

Με την Χάρις να προηγείται στις δημοσκοπήσεις, ο Ντόναλντ Τραμπ προσέλαβε τους παλιούς του συμβούλους, αλλάζει στρατηγική, αλλά δεν συγκρατείται από το να προσβάλει την Καμάλα Χάρις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024