Η πρώην σύντροφος του Μάθιου Πέρι Kayti Edwards έδωσε συνέντευξη για τον τραγικό χαμό του, ζητώντας μια ευρύτερη έρευνα για τον θάνατό του.

Η πρώην σύντροφος και πρώην βοηθός του Μάθιου Πέρι εγείρει ερωτήματα για τον θάνατο του ηθοποιού, αποκαλύπτοντας πως φοβόταν τις βελόνες.

Ο Μάθιου Πέρι, όπως έγινε γνωστό από την έρευνα των αρχών, φέρεται να είχε λάβει τουλάχιστον 21 ενέσεις κεταμίνης την τελευταία εβδομάδα της ζωής του.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στη Mirror, η Kayti Edwards αναφέρει πως πάντα της εκμυστηρευόταν ότι φοβόταν να πεθάνει με ένεση και πως δεν θα το έκανε ποτέ.

«Αυτό είναι το περίεργο για εμένα… Ο Μάθιου Πέρι πάντα, μα πάντα μου έλεγε ότι ποτέ δεν θα χρησιμοποιούσε βελόνες ή δεν θα έκανε ένεση στο σώμα του. Δεν ήθελε καν να κάνει τατουάζ» σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Συχνά τον έβλεπα να είναι φτιαγμένος και να χρησιμοποιεί πολλά διαφορετικά ναρκωτικά. Πάντα φοβόμουν τόσο πολύ και του έλεγα ότι έπρεπε να σταματήσει να ανακατεύει όλα αυτά τα πράγματα, λέγοντας ‘θα πεθάνεις’. Αλλά εκείνος θα έλεγε ‘πεθαίνεις μόνο όταν χρησιμοποιείς βελόνες’και δεν θα το έκανα ποτέ αυτό’».

Η Kayti Edwards εργάστηκε ως βοηθός του Μάθιου Πέρι το 2011. Έβγαινε επίσης μαζί του το 2006. Το ζευγάρι διατήρησε φιλική σχέση μέχρι τον θάνατο του 54χρονου ηθοποιού. Οι συνθήκες θανάτου του την άφησαν μπερδεμένη.

Τα ερωτήματα για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

«Όταν άκουσα ότι άφησε τον βοηθό του να το κάνει, απλά δεν μπορούσα να καταλάβω, ειδικά καθώς δεν είχε ιατρική εκπαίδευση» εξηγεί. Υπάρχουν, όπως αναφέρει, σοβαρά ερωτήματα για το γιατί δεν βρέθηκαν ναρκωτικά ή σύνεργα στο σημείο.

«Αν του έκανες μια μεγάλη ένεση, θα υπήρχε μια βελόνα και στοιχεία για κεταμίνη στο σπίτι. Πού πήγαν όλα; Γιατί ο βοηθός του έκανε την ένεση με όλα αυτά τα φάρμακα και έφυγε. Πάντα έμενα με τον Μάθιου Πέρι αν έπαιρνε ναρκωτικά, καθώς δεν ήθελα να πάρει υπερβολική δόση ή να συμβεί οτιδήποτε. Θα καλούσα τις αρχές. Αλλά γιατί ο βοηθός του δεν ήταν εκεί» αναρωτιέται η πρώην σύντροφος του Μάθιου Πέρι.

Οι ερευνητές ανέφεραν πως ο Dr. Salvador Plasencia συνωμότησε με τον συνάδελφό του Dr. Mark Chavez για να προμηθεύσει τον ηθοποιό με μεγάλες ποσότητες κεταμίνης. «Αναρωτιέμαι πόσα θα πληρώσει αυτός ο ανόητος» έγραφε σε ένα από το μηνύματά του, ενώ σε άλλο τόνιζε «ας μάθουμε».