Ήταν τον περασμένο Ιανουάριο όταν άρχισαν να ακούγονται οι πρώτες φήμες για σχέση ανάμεσα στην Ελένη Βουλγαράκη και τον Φώτη Ιωαννίδη. Λίγο καιρό μετά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και, πλέον, η ραδιοφωνική παραγωγός και ο παίκτης του Παναθηναϊκού θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Βοηθάνε, βέβαια και οι ίδιοι με αυτό, με το coolness και τη χαλαρώτητά τους – ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάτι που συνέβη και πριν από λίγες ημέρες, όταν η Βουλγαράκη ανέβασε ένα βίντεο συνταγής στον λογαριασμό της στο TikTok και ο Ιωαννίδης ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να την τρολάρουν.

Συγκεκριμένα, η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια αποφάσισε να αντιγράφει μια viral συνταγή σαλάτας με αγγούρι, που είχε δει στο TikTok. Όταν «ανέβασε» το βίντεό της στην πλατφόρμα, μπήκε ο Ιωαννίδης και της έγραψε: «Και εγώ νόμιζα το παραγγείλαμε αυτό…συγχαρητήρια, ήταν φοβερό».

@voulgarakieleni🤤🤤🤤🤤♬ πρωτότυπος ήχος – Voulgaraki Eleni

Η πλάκα, ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς η Βουλγαράκη στο ίδιο μήκος κύματος, του απάντηση «επόμενος στόχος: γεμιστά».

Φυσικά στην κουβέντα μπήκαν και οπαδοί του Παναθηναϊκού που ζητούσαν από την Ελένη Βουλγαράκη να τον ταϊζει για να παίζει καλά, ενώ άλλοι της έλεγαν να πείσει τον Φώτη Ιωαννίδη να μείνει στην ομάδα και να μην πάρει μεταγραφή για το εξωτερικό.