Φαίνεται πως η Τζέιν Φόντα είχε δει να έρχεται ο χωρισμός ανάμεσα στην Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ πριν από καιρό.

Η 86χρονη ηθοποιός είχε μοιραστεί τις ανησυχίες της για το ειδύλλιο της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ στο ντοκιμαντέρ της τραγουδίστριας «The Greatest Love Story Never Told» το 2022.

Η Τζέιν Φόντα ξεκίνησε διευκρινίζοντας πως ήθελε πραγματικά να δουλέψει το αναζωπυρωμένο ειδύλλιό τους μετά από δύο δεκαετίες που βρέθηκαν ξανά μαζί ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ.

«Το νιώθω σαν να προσπαθείτε να αποδείξετε αντί για να το ζήσετε. Ξέρεις, κάθε φωτογραφία είναι οι δυο σας να φιλιέστε και να αγκαλιάζεστε» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά για τη σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ.

«Αυτοί είμαστε εμείς που ζούμε τη ζωή μας» σημείωνε τότε η Τζένιφερ Λόπεζ.

Ήταν πολύ προστατευτική και ανησυχούσε μήπως η Τζένιφερ Λόπεζ βάζει τον εαυτό της εκεί έξω για να χτυπηθεί ξανά.

Είχε μάλιστα τρομάξει πραγματικά όταν είδε πρωτοσέλιδα για τον Μπεν Άφλεκ να δείχνει δυστυχισμένος.

Η αντίδραση από την Τζένιφερ Λόπεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ τότε είχε αστειευτεί για τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ, σημειώνοντας πως είχε γίνει το «σύμβολο του πολιορκημένου άντρα» στο διαδίκτυο.

Η Τζέιν Φόντα είχε μεταφέρει τις ανησυχίες της στον μάνατζερ της τραγουδίστριας, Benny Medina, ο οποίος δεν είχε καλή σχέση με τον ηθοποιό και δεν τον άντεχε.

Αμφιβολίες ωστόσο είχε εκφράσει και ο Μπεν Άφλεκ αναλογιζόμενος τον πρώτο τους αρραβώνα με την Τζένιφερ Λόπεζ από το 2002 έως το 2004.

Ο ηθοποιός είχε παραδεχτεί ότι προσπαθούσαν να μάθουν να συμβιβάζονται στα όρια γύρω από τον Τύπο.

Ήταν την Τρίτη τελικά που η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ και μάλιστα στην ημερομηνία από τον δεύτερο γάμο τους στην Τζόρτζια.

Οι φήμες ήθελαν εδώ και καιρό να οδεύουν στον χωρισμό ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ, με το PageSix να αναφέρει τον Ιούλιο ότι ο γάμος τους είχε τελειώσει εδώ και μήνες.

Μια πηγή ανέφερε πρόσφατα στο PageSix πως η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν «έξαλλη» και «ταπεινωμένη» γιατί ήταν ο Μπεν Άφλεκ που την προσέγγισε για να είναι ξανά μαζί στη ζωή.