Η Βίκυ Βολιώτη πέρασε το φετινό καλοκαίρι κάνοντας οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα και όπως φαίνεται τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, είχαν ανάγκη από λίγη ξεκούραση. Μαζί με την κόρη τους Άννα, πέρασαν ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές, μερικές από τις οποίες, η Βίκυ Βολιώτη δημοσίευσε στο Instagram.

Η ανάρτηση από τις διακοπές

«Σκόρπιες φωτογραφίες , αναμνήσεις από το φετινό καλοκαίρι. Wish I was there…» σημείωσε η ηθοποιός δίνοντας μας μια μικρή γεύση από το πώς πέρασε το καλοκαίρι της αλλά και πόσο έχει μεγαλώσει το παιδί της.

Η υιοθεσία και οι δυσκολίες

«Κράτησε γύρω στους έξι μήνες και ήταν μια αρκετά δύσκολη περίοδος, γιατί είχαμε γνωρίσει το μωρό, το είχαμε πάρει στην αγκαλιά μας και ζούσαμε ένα καθημερινό καρδιοχτύπι για το τι θα γίνει τελικά» δήλωσε σε συνέντευξη της η ηθοποιός στο περιοδικό Grace.

Κάποια στιγμή δόθηκε το OK, αλλά για λόγους εσωτερικούς δικούς τους, άρχισε ένα πρόβλημα το οποίο είχε να κάνει με τους δικηγόρους και διάφορα άλλα διαδικαστικά θέματα. Εγώ περίμενα να τελειώσουν οι παραστάσεις στο θέατρο όπου έπαιζα τότε, και την επόμενη μέρα κατέβηκα στην Αιθιοπία λέγοντας ότι εγώ δεν θα ξαναγυρίσω στην Ελλάδα, εάν δεν έχω μαζί μου την Άννα. Ήμουν αποφασισμένη να μείνω στην Αιθιοπία και το εννοούσα.

Μαζί με τον άντρα μου κινήσαμε γη και ουρανό και μετά από περίπου ενάμιση μήνα, επιστρέψαμε στην Αθήνα – με την Αννα – νικητές».