Η Ζόζεφιν γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τον αγαπημένο της Νίνο και φίλους της.

Μετά την έξοδο της τραγουδίστριας σε παραθαλάσσιο εστιατόριο, όπου απόλαυσε ένα δείπνο με την παρέα της, μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες και έδειξε στους followers της στιγμές της βραδιάς.

Το εντυπωσιακό λαμπερό φόρεμα

Η Ζόζεφιν επέλεξε για τη γιορτινή μέρα ένα μίνι φόρεμα σε έντονο πορτοκαλί, σβήνοντας τα κεράκια από την τούρτα της σε σχήμα καρδιάς. Μεταξύ άλλων, φωτογραφήθηκε και με τον σύντροφό της, αγκαλιασμένοι.

Η ανάρτηση για τα γενέθλια της

Στην περιγραφή της ανάρτησης, η Ζόζεφιν έγραψε στα αγγλικά το παρακάτω: «Άλλη μια χρονιά σοφότερη, καλύτερη και ευλογημένη. Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές για τα γενέθλια!!! Σας αγαπώ παιδιά».

View this post on Instagram

A post shared by JOSEPHINE (@josephinewendel)

Το ζευγάρι ερωτευμένο παρά τις φήμες για τον χωρισμό τους

Τον τελευταίο καιρό ακούγονταν πολλές φήμες περί χωρισμού για την Ζόζεφιν και τον Νίνο, κάτι τέτοιο ήρθε να τελειώσει ο γνωστός τραγουδιστής με μια ανάρτηση του πριν λίγες εβδομάδες.
Στο στόρυ βλέπουμε το αγαπημένο ζευγάρι αγκαλιά στην παραλία και με το σύμβολο της αιωνιότητας και μια καρδιά για εικονίδιο.

Παράλληλα οι δύο τους ανεβάζουν συχνά φωτογραφίες από στιγμές της καθημερινότητας τους που δείχνουν ότι περνούν όμορφα παρέα.