Η Κατερίνα Λιόλιου, η ερμηνεύτρια που κάθε φορά κερδίζει τις εντυπώσεις με τις εικόνες της, πρωτοπορεί και παρουσιάζει μέσα από ένα ιδιαίτερο music video το «Ο Άντρας Των Ονείρων Μου», το νέο single από το χρυσό σε πωλήσεις album «1994».

Διάσημοι πίνακες ζωντανεύουν

Το music video βασίζεται σε μια μοναδική και καλλιτεχνική προσέγγιση, όπου κάθε φράση των στίχων «ζωντανεύει» μέσα από διάσημους πίνακες ζωγραφικής και, συγκεκριμένα, τους «Ophelia» – John Everett Millais,  «The Lovers» – René Magritte, «The Kiss» – Gustav Klimt και «Christina’s World» – Andrew Newell Wyeth.

Η Κατερίνα Λιόλιου εμφανίζεται δημιουργικά μέσα σε κάθε σκηνή, αναδεικνύοντας την ένταση και το συναίσθημα των στίχων, σε ένα οπτικά εντυπωσιακό και συναισθηματικά φορτισμένο αφήγημα.

Τη σκηνοθεσία έκανε ο Mike Marzz.

Το «Ο Άντρας Των Ονείρων Μου», σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Αγγελικής Μακρυνιώτη, δίνει συνέχεια στις επιτυχίες του album «1994», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και, μάλιστα, είναι ένα από τα πιο viral τραγούδια του, μετρώντας πάνω από 5.500 video creations στο TikTok.

Συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο λίγο πριν τις live εμφανίσεις

Παράλληλα, η Κατερίνα Λιόλιου προετοιμάζεται για το νέο βήμα της στις live εμφανίσεις, μετά από μία sold out σεζόν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και μία άκρως επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία, με δεκάδες σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο.