Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Πολάκη, εσύ σούπερ σταρ: Με τη βοήθεια του A.I. τον έκαναν pop icon

Πολάκη, εσύ σούπερ σταρ: Με τη βοήθεια του A.I. τον έκαναν pop icon

Τι θα γινόταν αν άφηνε την έδρα και έπιανε το μικρόφωνο; Αλήθεια, το έχετε φανταστεί ποτέ αυτό; Αν όχι, τότε δείτε το: ο Παύλος Πολάκης αλά Σάκης Ρουβάς, να τραγουδάει «Μην αντιστέκεσαι» (με τη βοήθεια του Α.Ι.).

Για μια ακόμη περίοδο είναι στο προσκήνιο εξαιτίας των πολιτικών αντιπαραθέσεών του. Ο λόγος για τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος από τη μια βρίσκεται στα χαρακώματα με τη Αθηνά Λινού και από την άλλη θέτει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο χανιώτης βουλευτής ξέρει πως να τα τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, όμως θα μπορούσε να τα καταφέρει και χωρίς τις πολιτικές κόντρες; Ίσως χάρη σε άλλα του ταλέντα; Για παράδειγμα, ως τραγουδιστής;

Αυτή την απορία, μάλλον, είχε στο μυαλό του ο λογαριασμός του Instagram με την ονομασία an8ypaneprokopos_real και αποφάσισε να τη λύσει. Με τη βοήθεια του A.I. μετέτρεψε τον Παύλο Πολάκη σε pop star, του έδωσε μπούκλα μαλλί, λευκό «αλήτικο» t-shirt, «εξαφάνισε» τον Σάκη Ρουβά και τον έβαλε να τραγουδάει την σούπερ επιτυχία του 1999 «Μην αντιστέκεσαι».

Ok, από φωνή δεν λέει πολλά, αλλά από στυλ σκίζει: λίγο αυτό το αλά Τζέιμς Ντιν λευκό μπλουζάκι σε συνδυασμό με το μουστάκι της αλάνας, δημιουργεί μια περσόνα που θα ζήλευε μέχρι και ο Τόνι Σφήνος. Δεν συζητάμε καν για την guest εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο βίντεο.

Και αυτό δεν είναι το μοναδικό βίντεο που έχει ανεβάσει. Με μια γρήγορη ματιά στον λογαριασμό του an8ypaneprokopos_real βλέπουμε ότι έχει βγάλει όλη την πολιτική σκηνή της Ελλάδας στην πίστα. Τρέμε Σάκη Ρουβά.

Only in

Οι ίντριγκες του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με τους «87» και τους 8 «κρυπτόμενους», κούρασαν τον κόσμο

Το γάντι του Πολάκη στον Κασσελάκη για την ηγεσία, ο «ανταρτοπόλεμος» των προσκείμενων στον Τσίπρα κι ένας ΣΥΡΙΖΑ που έχει κουράσει την κοινωνία με την συνεχιζόμενη εσωστρέφειά του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024