Για το δύσκολο καλοκαίρι, αλλά και τις δυσκολίες που φέρνουν τα άστρα στην πολιτική σκηνή μίλησε η Πηνελόπη Παπουτσή, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA». Η γνωστή αστρολόγος αναφέρθηκε στο πως τα άστρα επηρεάζουν πολιτικά πρόσωπα και καταστάσεις στην Ελλάδα, ενώ έκανε και την αστρολογική της πρόβλεψη για τις επερχόμενες εκλογές στις ΗΠΑ.

Οι καυτοί μήνες του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Είχαμε πει από την αρχή της χρονιάς ότι Αύγουστος και Δεκέμβριος θα ήταν δύσκολοι μήνες για Κυριάκο Μητσοτάκη. Και η πανσέληνος πριν και οι όψεις κατά την διάρκεια της πανσελήνου, του έφεραν δύσκολα γεγονότα. Ωστόσο η ΔΕΘ που έρχεται δεν θα είναι δύσκολη, γιατί μπαίνουμε σε μια πιο ήρεμη περίοδο. Τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει πάρει αποφάσεις και να κάνει κινήσεις. Θα πρέπει να ξεριζώσει κάθε τι παλιό και να πάψει να βάζει τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι. Ειδικά σε άτομα που έχει δώσει περισσότερες από μια ευκαιρίες, είναι τώρα ο καιρός ο κάθε κατεργάρης να μπει στον πάγκο του».

Οι φουρτούνες του Στέφανου Κασσελάκης

«Έχει πολλές φουρτούνες κι αυτές οφείλονται στον ίδιο. Παρά το γεγονός ότι έχει καλές προθέσεις, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει κι ένα μυαλό χαοτικό. Και έχουμε παρατηρήσει ότι άλλα λέει τη μια φορά κι άλλα την άλλη. Σε αυτό το διάστημα έχει μία έκλειψη που γίνεται τον Οκτώβριο απέναντί του, και είτε του δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία είτε τα πράγματα θα πάνε άσχημα».

Ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

«Τα άστρα δείχνουν πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ, Πριν από αυτό, όμως, έχουμε μία νέα σελήνη τον Σεπτέμβριο που γίνεται την ημέρα των γενεθλίων του ΠΑΣΟΚ που καθορίζει πολλά πράγματα. Έχουμε ένα ξερίζωμα της παλιάς νοοτροπίας και μία καινούρια αρχή, με τα πράγματα να γίνονται πιο αυστηρά».

Νέα πρόσωπα στην πολιτική;

«Η επόμενη χρονιά θα αρχίσει να μας φέρνει και άτομα από το παρελθόν στην πολιτική σκηνή, σχετικά από το πρόσφατο παρελθόν. Κάτι από Ινστιτούτο μυρίζει. Πάντως νέα πρόσωπα δεν θα έχουμε αυτή την περίοδο».

Εκλογές στις ΗΠΑ

«Η Κάμαλα Χάρις έχει κάνει ήδη την έκπληξη. Μάλλον θα είναι αυτή που θα κερδίσει, αλλά όχι με μεγάλη διαφορά. Αυτό είχε φανεί από τα γενέθλιά της πέρσι».