Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια μίλησαν.

Κριός

Είσαι στα κόκκινα, τόσο η ενέργειά σου όσο και τα νεύρα σου. Γενικά από τη μια τα παίρνεις όλα πολύ τοις μετρητοίς και από την άλλη ο ενθουσιασμός σε κάνει να νιώθεις ανίκητος. Γνώμη μας: βρες λίγο μια ισορροπία. Μην είσαι των άκρων, σκέψου προτού ενεργήσεις ή μιλήσεις και κοίτα να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις και τα θέλω σου.

Στα θετικά: όλη αυτή η ενέργεια σε βοηθάει στο επαγγελματικό κομμάτι, καθώς κλείνεις διάφορες υποχρεώσεις.

Στα αρνητικά: δυστυχώς τα νεύρα σου τα βγάζεις στους δικούς σου ανθρώπους, με αποτέλεσμα οι κουβέντες να καταλήγουν σε κόντρες.

Ταύρος

Είσαι από αυτούς που ακούν Παρασκευή και νιώθουν ότι ξεκινάνε διακοπές. Και καλά κάνεις, αλλά θέλει και λίγο μέτρο αυτός ο ενθουσιασμός. Ναι, βγες, γνώρισε κόσμο, πέρασε ωραία, αλλά να είσαι και ρεαλιστής. Μην κάνεις τρέλες που το επόμενο πρωί θα τις μετανιώσεις και θα ψάχνεις να βρεις λύσεις.

Στα θετικά: θέλεις να το διασκεδάσεις σήμερα και τίποτα δεν μοιάζει ικανό να σε σταματήσει.

Στα αρνητικά: τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση, αλλά αρνείσαι να δεις την πραγματικότητα.

Δίδυμος

Κάτι από το παρελθόν σε ενοχλεί ακόμα – κι αυτό βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα. Βγάζεις πίκρα, ένταση, νεύρα, στεναχώρια. Ώρες ώρες μοιάζεις έτοιμος να τσακωθείς με όλους και με όλα. Πάρε μια βαθιά ανάσα και σκέψου διπλά προτού μπεις σε αντιπαραθέσεις και κόντρες, ιδιαίτερα με τους στενούς σου ανθρώπους.

Στα θετικά: βρίσκεις λύσεις σε κάποια θέματα που σε απασχολούσαν στη δουλειά και αυτό σου βγάζει ένα βάρος από πάνω σου.

Στα αρνητικά: κλείνεσαι στον εαυτό σου και νιώθεις πιο μόνος από ποτέ.

Καρκίνος

Μέρα πολλών σκαμπανεβασμάτων. Από τη μια θέλεις την ηρεμία σου από την άλλη είσαι με το μαχαίρι στα δόντια και έτοιμος να αρπαχτής σε όποιον σου φέρει αντίρρηση. Δεν λέμε να είσαι μέσα στην καλή χαρά αν δεν σου βγαίνει, αλλά χαμήλωσε λίγο τα ντεσιμπέλ της φωνή σου. Μην αρχίζεις πολέμους που δεν βγάζουν πουθενά.

Στα θετικά: που θα πάει, θα περάσει αυτή η μέρα.

Στα αρνητικά: τα προσωπικά σου μοιάζουν σε αναβρασμό. Πάρε ένα «ρεπό» από τα νεύρα και συζήτησε (ήρεμα) αυτά που σε ενοχλούν.

Λέων

Λειτουργείς λες και έχεις πάει για κλάμπινγκ στην Ίμπιζα και πρέπει να τα ζήσεις όλα μέσα σε 24 ώρες, γιατί δεν θα έχεις άλλη τέτοια ευκαιρία. Δεν θέλουμε να στο χαλάσουμε, αλλά και αύριο μέρα είναι. Μην φορτώνεις το πρόγραμμά σου και πάρε λίγο χρόνο να ξεκουραστείς – θα πέσεις κάτω στο τέλος.

Στα θετικά: όση πίεση κι αν νιώθεις, ο ενθουσιασμός σου είναι στα ύψη.

Στα αρνητικά: σε πιάνει ένα άγχος τόσο με τα επαγγελματικά όσο και με τα ερωτικά, το οποίο σε κάνει να νιώθεις ότι το κεφάλι σου θα τιναχτεί.

Παρθένος

Έχουν μαζευτεί πολλά στο μυαλό σου, κάνεις βήματα μπρος, βήματα πίσω και στο τέλος μπουρδουκλώνεσαι. Να σου πούμε κάτι: χαλάρωσε. Μην βγάζεις νεύρα, μην μεταφέρεις σε όλους τα προβλήματά σου και μην δημιουργείς εντάσεις από εκεί που δεν υπάρχουν. Αυτό το σημερινό χάος εσύ το έχεις φτιάξει μόνος σου.

Στα θετικά: το καλό είναι ότι ξέρεις τι θέλεις.

Στα αρνητικά: το κακό ότι δεν ξέρεις πώς να το πάρεις. Ή για την ακρίβεια, πώς να το διεκδικήσεις σωστά.

Ζυγός

Μια μέρα που κρύβει παγίδες. Από τη μια όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά και η διάθεσή σου είναι καλή, από την άλλη όλο και κάτι θα συμβεί που θα αλλάξει τη διάθεσή σου και θα οδηγήσει σε εντάσεις. Πρέπει να βρεις το ζεν κομμάτι που κρύβεις μέσα σου και να κρατήσεις μια διπλωματική στάση. Τίποτα δεν είναι τόσο σοβαρό για να σου χαλάσει τη μέρα.

Στα θετικά: κάποιες γνωριμίες με κρύβουν υποσχέσεις.

Στα αρνητικά: η μεγάλη αυτοπεποίθηση σε οδηγεί να καβαλήσεις το καλάμι ορισμένες φορές.

Σκορπιός

Δεν διστάζεις να πάρεις το ρίσκο όπου χρειάζεται και να δείξεις ότι είσαι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές. Ωστόσο, επειδή το κάνεις συχνά πυκνά αυτό, αρχίζει να σου βγαίνει μια κούραση. Κούραση που οδηγεί σε νεύρα και τα νεύρα με τη σειρά τους σε διαμάχες ανούσιες. Κράτα λίγο περιορισμένο τον Σκορπιό που έχεις μέσα σου.

Στα θετικά: ο στενός σου κύκλος σε ξεσηκώνει για βόλτες και περιπέτειες.

Στα αρνητικά: κάποιες μικρο-ανασφάλειες κάνουν την εμφάνισή τους και αμφιβάλεις που και που για τις κινήσεις σου.

Τοξότης

Την ώρα που οι άλλοι παλεύουν για την ισορροπία τους, εσύ μοιάζεις να είσαι σε άλλο κόσμο. Στον δικό σου, τον ήρεμο κόσμο. Η μέρα είναι όμορφη, με ευχάριστες στιγμές, θετικότητα και πάθος. Απόλαυσέ την, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε και πως θα αλλάξουν τα πράγματα.

Στα θετικά: τα πάντα – από έρωτες μέχρι δουλειά.

Στα αρνητικά: όσο και να ψάξεις δεν βρίσκεις τίποτα.

Αιγόκερως

Είσαι διχασμένος. Από τη μια θέλεις να έχεις το πρόσωπο του «καλού παιδιού» από την άλλη κάτι μέσα σου θέλει να ξεσαλώσεις και να κάνεις αλητείες (με την καλή έννοια). Το καλό είναι ότι έχεις ενέργεια και διάθεση. Το κακό είναι ότι νιώθεις πιεσμένος και κάποιες φορές αντιδράς με ένταση.

Στα θετικά: ένα ταξίδι, από εκεί που δεν το περίμενες, θα μπει στη ζωή σου.

Στα αρνητικά: θέλεις τόσο πολύ να κάνεις τα δικά σου, που ξεχνάς τις ανάγκες των ανθρώπων κοντά σε εσένα.

Υδροχόος

Υπάρχει μια λεπτή κόκκινη γραμμή που χωρίζει τον ενθουσιασμό από την ένταση. Το θέμα είναι αν μπορείς να περπατήσεις πάνω σε αυτή την γραμμή, κρατώντας τις σωστές ισορροπίες. Το προσπαθείς είναι η αλήθεια, αλλά καμιά φορά το πόδι σου πατάει στον χώρο της έντασης και από το πουθενά δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Το νου σου.

Στα θετικά: έχεις βάλει κάτω τα όνειρά σου και προσπαθείς να τους δώσεις; σάρκα και οστά.

Στα αρνητικά: μέσα στον παρορμητισμό σου, λες πράγματα που ακούγονται σκληρά στους άλλους.

Ιχθύς

Η σημερινή μέρα δεν είναι για να κλειστείς σε ένα γραφείο γεμάτο υποχρεώσεις. Θέλεις βόλτες, ήλιο, ανέμελες στιγμές. Μην τρελαίνεσαι, θα έρθουν και αυτές οι στιγμές. Το θέμα είναι να κυλήσουν όλα ήρεμα, χωρίς εντάσεις και έχοντας ολοκληρώσει όλες τις υποχρεώσεις σου. Έχεις μια φανταστική ευκαιρία να περάσεις τη μέρα σου χωρίς σκοτούρες.

Στα θετικά: ένα πρόσωπο από τα παλιά θα επανέλθει στη ζωή από το πουθενά.

Στα αρνητικά: η βιασύνη σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις, χαλώντας σου την καλή διάθεση που έχεις.